Geçen yunuslar çevirdi ehliyet falan kontrol etti (alalı neredeyse 2 yıl olacak ilk defa ehliyet sordular) plakaya baktı sonra konyadan mı geldin dedi doğal olarak, yalnız dikkat et uzun yola çıkmaz bu motordan vardı arkadaşmda krank kırıyomuş bunlar dedi
Nasıl bi efsane olmuşsa
![]()
Hyosung-ST Kanuni ilişkisini henüz anlayabilmiş değilim abiler. Hyosung Kore markası değil mi ? Bazı sitelerde sadece kasaları aynı içi tamamen farklı deniyor. Bazı sitelerde ise, sadece enjeksiyon farkı var deniyor. Ben Kanuni'yi kötü bir marka olarak bilirdim. Bana şu durumu bir anlatan olursa çok mutlu olacağım. GT250R almayı düşünüyorum ama kafamdaki şu soruyu silemedim. 2011 alamam büyük ihtimal en az 2008 alırım kaç modellerden sonra enjeksiyon var ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
yok dostum 2012 dedi.ben levent teki bayiye sorduğumda 10.200tl+plaka anahtar teslim demişti peşin fiyat tabi sana iyi demişler2011 için demiş olabilirlermi acaba 2012 bastırarak söleseydin elde kaldıysa
![]()
Geçen yunuslar çevirdi ehliyet falan kontrol etti (alalı neredeyse 2 yıl olacak ilk defa ehliyet sordular) plakaya baktı sonra konyadan mı geldin dedi doğal olarak, yalnız dikkat et uzun yola çıkmaz bu motordan vardı arkadaşmda krank kırıyomuş bunlar dedi
Nasıl bi efsane olmuşsa
![]()
Arkadaşlar,
Bugün makinayı bir çalıştırayım dedim. Havalarda soğukve sezon değil tabiki. Tur filan atılacak gibi değil. Birkaç metre yürüttüm sadece. Hayvan unutmasın koşmayı :cat::thumright. Yatıyor bütün kış. 2012 Mevsiminde buluşmalarda görüşürüz inşallah tekrar.
Selamlar
Arkadaşlar,
Bugün makinayı bir çalıştırayım dedim. Havalarda soğukve sezon değil tabiki. Tur filan atılacak gibi değil. Birkaç metre yürüttüm sadece. Hayvan unutmasın koşmayı :cat::thumright. Yatıyor bütün kış. 2012 Mevsiminde buluşmalarda görüşürüz inşallah tekrar.
Selamlar
Valla hocam tatilde kırıkkaleden geldim özletiyo kendini :mrgreen: sezonu değil ama yagmur kar olmadıgı zaman kat kat giyinip sürüyorum zevkimi alıyorum kendime geliyorum yeminle :queen:
Ben kışın süremem sanıyodum ama kat kat giyinip biniyorum yine sorun yokKar yağarsa yarına çıkmayı düşünüyorum bi de yanıma birilerini bulursam az drift yaparız
![]()
siparişi verdigin den beri kaç gün geçti? ve nereden geliyor hong kong mu amerikamı? biraz daha detay verirsen yardımcı olabilirim.ödemeyi neyle yaptın?
şimdi sevgili kardeşim, ödemeyi 27.12.2011 tarihinde yapmışsın satıcının 3 iş günü içersinde kargoyu çıkarması lazım.ve sanırım tamda yılbaşı haftası oldugu için karambolde bir yerde takılmış olabilir.satıcı sana ebay ın sayfasında kargo yu verdigine dair herhangi bir mesaj verdimi? ebay daki güvenilir satıcılar genelde mutlaka bir kargo takip nosu girerler e bay in sistemine sende bunu kendi sayfandan görürsün item shipped diye yazar sarı bir koli işareti çıkar..elinde herhangi bir track number varmı?bu genelde kargonun hangi ülkeden hangi şehirden hangi saatte gönderildigini bildirir.belli bir süre sonra bizim gümrüge girdigi zaman da ptt nin kargo takip bölümünde görülür.fakat burası en sinir bozucu olandır .benim kargo gelir fakat ptt nin sisteminde öyle bir kargo yoktur.arayıp sordugundada bekleyin gelir derler oysa kargo çoktan gelmiştir.neyse şimdi oradan 3 gün buradanda 15 gün yani toplamda 18 gün olmuş.aradaki yılbaşı kargaşasından gecikme çok normal şimdilik hemen panik yapmayalım.hong kong postaları bazen çok düzensiz oluyor aynı adamdan yarım saat arayla aldıgım iki ürün 15 gün arayla geldigide olmuştur.bu birazda postanın şekline baglı genelde gemiyle gelir oradan ve hava şartları malum.bunun dışında bir hafta daha bekle sonra satıcıya mesaj at .kargom gelmedi bana track number ver diye.bunu contac seller bölümünden yapıcaksın.bütün mesajlaşmalarınız e bay tarafından kayıt altına alınır.bir çeşit mahkemede delil olarak kullanırlar.eger 30 günde gelmez ise ve elinde bir kargo takip nosuda yoksa ebay a durumu bildireceksin.onlarda sana satıcıyla temasa gectinmi diye sorarlar sende satıcıya yolladıgın mesajın bir kopyasını eger cevap vermişse onuda gönderirsin.bu şekilde ebay senin paranı bloke eder satıcıya vermez senden tamam kargom geldi mesajını alana dek.ebay da dava açmanın süresi 45 gündür.45 günü geçirdikten sonra hiç bir hak iddia edemezsin. oyüzden bütün mesajlarına yolladım biraz daha bekle diyen bir satıcı olursa bilki süreyi doldurmaya çalışıyordur.ödemeyi pay pal ile yapman da çok iyi olmuş.durumu e baya bildirdigin andan itibaren ebay senin avukatın gibi çalışır ve satıcıyı sıkıştırır.mesajlaşma sonunda bir kanaat oluşturular ve sana paranı iade ederler .bu arada senin satıcıyada baktım adam 21407 satış yapmış ve sadece son 12 ayda 122 tane olumsuz yorum almış.bence bu satıcıdan yamuk olmaz.şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar.eger kargon gelmesede dedigim prosedürü işletirsen paranı mutlaka geri alırsın o konuda hiç endişen olmasın.