bugün ışıklar caddesinde yunus ekipleri beni durdurdu , şirket yemeğine gidiyorduk kimlik , ehliyet , ruhsat istedi... verdik tamam sorun yok gidebilirsiniz , pat içlerinden biri bu egzos abartı mı dedi bende sanırım öyle pek anlamam dedim, çalıştır bakim motoru biraz gaz ver dedi , dediklerini yaptım abartı bu egzos baglayim mi şimdi motoru dedi, abi dedim yapma ögrenciyim , klişe cevap ögrenciysen bu motora niye biniyosun , dedim yeni aldım yapma etme , cevabı beni ilgilendirmez oldu ... şimdi git bağlamıyorum motoru ama plakanı aldm bir daha denk gelirsem motorunu bağlarım dedi ...
bide cidden egzos yüzünden baglayabilir mi motoru ? bende bedevi şansı vardır koca antalyada kalkıp yine aynı polise denk gelirim ben şansımı biliyorum
şimdi motorun egzosu benide gıcık ediyor ama kalkıp yeni bir egzos alacak durumum yok, bide yüksek devirdeyken gazı bırakınca pat pat pat pat ediyor ki hiç hoşlanmadım bundan ... motoru sanayiye götürsem susturucu fln ucuz bi işlem yaparlar mı ? yada düzgün bir egzos alsam bana ne kadara patlar ^_^