Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Boş vaktim olursa yeni üyeler için bi SSS(Sıkça Sorulan Sorular) Kitapçığı hazırlıyıcam :)
Hatta video bile olur yeni başlayanların merak ettiği bütün herşeyi kendi bildiklerim kadarıyla cevaplamaya çalışsam yeni başlayanlar için baya kolaylık sağlamış oluruz sanırım.ama kim uğraşacak.çok canım sıkılması lazım bunu yapmak için :cherry:

böyle bişey yaparsan yeni başlayacak hyocuların hayır dualarının yanında bi ilk olursn onlar ve benim için :)

Bence kış olduğu icin kimse motoruyla vakit gecirmiyo.Durum böyleykende ne anlatcak anı oluyo ne sorcak soru, arada duruluyo o yüzden buralar.:)

hadi bir soru benden gelsin.. gaz kolunu çevirirken neden çok fazla güç harcamak zorunda kalıyor olabilirim.hani bıraksam motor olduğu yerde duracak gibi..telle filan alakası yok durumunu gaz teli geri gitmek için uğraşıyor resmen , frenleri de kontrol ettim onlar da normal.

eod

bugün meltem'deki araştırma hast. ordaki ışıklarda beklerken kırmızı siyah cbr600 rr yanıma geldi , tam dibime girdi , o bana baktı ben ona baktım :D
açıkçası 600 lük bir motorun yanında hızlanmasını fln merak ediyordum bizim motorun , etmez olaydım :D gerisini tahmin edebiliyorsunuz heralde

bu kadar geride kalacağım tahmin etmedim ama olsun bizim motor daha kaslı diye kendimi avuttum

( d.n : ''anlattığım olay trafiği zerre tehlikeye sokmadan gerçekleşmiş ve sonlanmıştır'' )

@berkay8 aklıma gelen soruları not alıyorum güzelce derliyicem hepsini
@mf-hyo Kar yağsada şöyle hertaraf kar olsa, kırmızı beyaz güzel fotolar çeksem..o zaman canlanacak forum
@Chronix,UNdocab Soğuk-Sıcak metalin genleşme olayı var ama bu kadar etkilermi bilmiyorum.Belkide teli yağlarsan düzelir ama onu yağlamakla uğraşcağına direk değiştirmek en faydalısı malum olmadık yerde kopar.
Gaz kolunda bi problemde olabilir.söküp kontrol etmekte fayda var
@eod Boşver 600lüğü fiyat/performans'a oranla max. fayda bu motorda :)

Son düzenleme:
@eod
@Felon
600 lük makineler fiyat performans olarak cok iyide.

+10 litre yaktıktan sonra sabaha kadar ivmelense ne olur.:)

Benzin/performans kötü:queen:.Ya aslında o da kötü değil karşılığını kat kat veriyoda, cok yiyo ama işte :)

Bi ara benimde başıma gelmişti ya sol tarafımda 2 araba ötemde kaç ccydi unuttum bi honda vardı göz göze geldik şöyle az arkasında da kız vardı :queen: Şöyle bi kalkış yapmaya çalıştık ama o ince ses geldi be 1.vites te hafif arkayı oynattıgını gördüm deli bişey ya bi tane de bana lazım öyle bişey ah ah :pr:

@
@Chronix,UNdocab Soğuk-Sıcak metalin genleşme olayı var ama bu kadar etkilermi bilmiyorum.Belkide teli yağlarsan düzelir ama onu yağlamakla uğraşcağına direk değiştirmek en faydalısı malum olmadık yerde kopar.

depoyu 97 oktan benzinle doldurdum bir nebze düzelme oldu muhtemelen benzinin içeride yanması ile ilgili bir sıkıntı bu buji değişikliği yaparak kontrol edicem. ngknın çift tırnaklı bujisi çıkmış ya da ben yeni fark ediyorum ateşleme demiri de normal bujilerin 2 katı uzunluğun da. bu arada geçen hafta gt650 arka dişlisi taktım 5 km kadar fark etti önceleri 110 km/hz 7000 devir de sağlarken şimdi 6500 devirde o hızı yakalıyorum, Türkiye de 15 ön dişli bulamadım onu da yurt dışında araştırıyorum.

cr10ek.jpg

Son düzenleme:
depoyu 97 oktan benzinle doldurdum bir nebze düzelme oldu muhtemelen benzinin içeride yanması ile ilgili bir sıkıntı bu buji değişikliği yaparak kontrol edicem. ngknın çift tırnaklı bujisi çıkmış ya da ben yeni fark ediyorum ateşleme demiri de normal bujilerin 2 katı uzunluğun da. bu arada geçen hafta gt650 arka dişlisi taktım 5 km kadar fark etti önceleri 110 km/hz 7000 devir de sağlarken şimdi 6500 devirde o hızı yakalıyorum, Türkiye de 15 ön dişli bulamadım onu da yurt dışında araştırıyorum.

http://www.ozenticaret.com.tr/content_files/prd_images/cr10ek.jpg
Bence yine tek tırnak tak, çift tırnak yakıtı arttırır performans olarakta tek başına buji değişiminden bişey alamazsın gibime geliyor.arka dişli iyiymiş normali 44mü oluyo o?
Asansörlerde kullanılan dişlilerin uyabilme ihtimali varmış.bu konu hakkında yorum yapabilcek varmı? Stunt dişlisi yapsak :) Ah sanayide tanıdık olaydı

Bence yine tek tırnak tak, çift tırnak yakıtı arttırır performans olarakta tek başına buji değişiminden bişey alamazsın gibime geliyor.arka dişli iyiymiş normali 44mü oluyo o?
Asansörlerde kullanılan dişlilerin uyabilme ihtimali varmış.bu konu hakkında yorum yapabilcek varmı? Stunt dişlisi yapsak :) Ah sanayide tanıdık olaydı

bizdekiler 46 gt 650 de 44 kullanılıyor, bujilere gelince normal de tek tırnak buji almak için girdim dükkana adam çift tırnaklı var dedi.iridyum ve normali kullandık bi de çirt tırnaklı deneyelim dedim.

bizdekiler 46 gt 650 de 44 kullanılıyor, bujilere gelince normal de tek tırnak buji almak için girdim dükkana adam çift tırnaklı var dedi.iridyum ve normali kullandık bi de çirt tırnaklı deneyelim dedim.
Çift tırnakta kayda değer bi fark olursa yorumlarını bekliyoruz o zaman.
bende internetten bi buji aldım cr8e yerine cr8eıx gibi bişey yollamışlardı orjinalinden boyu az daha kısa.denemek için taktım bi, motorun nefes alışı değişti. daha hızlı nefes alıyo gibi ses çıkartıyodu, söktüm gittim orjinalinden aldım bi çift.:queen:

http://www.ozenticaret.com.tr/content_files/prd_images/cr10ek.jpg

ben sana 15 dişli yi amerikadan getirdigim adresi de yazmıştım ama görmedin galiba.orada 13lü ön dişlide var felon tam senlik çok rahat ön kaldırırsın. http://www.ebay.com/itm/170585209272?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar