evet yine başlıyoruz
@seyitster
orada karşı şerite çıkan benim, karşı şerite çıkmamın nedeni keskin olmayan virajda düşük hızda fazla yatırmak fakat devamında tekrar viraj olduğundan bu bana virajın ucuna geniş açıdan bakıp geçeceğim virajın keskinliğini ölçmemde faydasıda oldu ama o kadar yatırmayada gerek yoktu.videodan kesmedim yinede koydum.neyse.viraja ne kadar dış çizgiden girerseniz o kadar hızlı alabilirsiniz..
karşı şerite geçtim viraj yeterince keskin değildi ve hızımda düşüktü onun için tekrar geri girdim ve virajı öyle aldım.
kimse profesyonel değil ama burda viraj dersi vermeden önce neden öyle yapılmıştır acaba diye düşünmek lazım.eleştirmek kolay olanı
Hem motosiklet kullanıp hemde bu kadar korkmanın ecele bi faydası yok bu şekilde kaza yaparsınız.bırakın yol boş olduğunda istediğinizi yapın eğer bunların tehlikeli olduğunu düşünüyosanız motosiklet iki tekerli bi icat olduğundan kendisi tehlikeli zaten.güvenli seyehat için kullanılmaz.forumda motosikletin tehlikesi hakkında yapılan yorumları bir türlü anlamıyorum.

sonuçta bu ihtihar denilecek bi hareket yok ortada.he bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama bu videoda inanın hiçbirşey yok yahu doğru düzgün yatmıyoruz diz el değdirdiğimiz bile yok :rendeer: