Hani sercanın makine neden yok orda
Bu arada Sercan gidon pad e el koydu . Bana bir tane daha lazım. Gt yazanlardan ama
Bu arada doğru hatırlamışım bobinden ölçüm alınıyor devir için. Fakat bu arada aklıma birşey geldi.Tesisat üzerinde bir kör röle vardı. Sanırım o aslında röle değil. Devir saatinin opamp ı olmalı. Onu kontrol etmek lazım. Onda da sıkıntı olabilir.
DEvir saatin sorunsuz olduğuna göre ufak ve gözümüzden kaçan birşey olmalı.
Benim devir göstergesinde kırmızı muhteşem oldu. Karanlıkta çok güzel görünüyor. Bİr resim çekimde eklim barigt si olmayanlar kıskansın biraz
Takalım dedimde benimkini takalım demedim. Farkındaysan , Ne bilim benimkine göz koycaksın![]()
He fena oldu full Redline :queen::queen:
Senınkı benımkimi var ya![]()
Doğru dedin seninki benimki olurmu yaw aramızda. Yarın uğrada senin aynaya bir el atim benbenimkiyle aynıdır inşallah. Biri başka biri başka olmasın
![]()
Ahanda gösterge. Yalnız resimde belli olmuyor ama . Kıpkırmızı oldu. Hoş durdu bence. Full redline10.5 dan sonra katmerli redline
![]()
Padin nerede olduğunu merak ediyorsan kendi motoruna bak bi zahmetGidon pad nerde yawww akşam aşkam bide motorumun Egzantirik zincirlerini gorduk güzelmiş pisiklet zinciri gibi dandık :queen::queen:
Ben birtane daha almayı düşünmediğim için beni pek ilgilendirmiyor derimArkadaşlar 2010 Model, Sıfır km GT250R lar 7500 ile 8100 Lira aralığında satısa sunuluyor. Bu konuda ne diyorsunuz?
düşşün abi herkez motor alsın her eve bi motor kampanyamız devam ediyorArkadaşlar 2010 Model, Sıfır km GT250R lar 7500 ile 8100 Lira aralığında satısa sunuluyor. Bu konuda ne diyorsunuz?
:bounce:Padin nerede olduğunu merak ediyorsan kendi motoruna bak bi zahmetbide pişkin pişkin soruyorsun yaw
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------
Ben birtane daha almayı düşünmediğim için beni pek ilgilendirmiyor derim![]()
hyosung gt250r 2007 modeli 50 beygirmi. öyleyse hemen yarın bu motoru satın alıcam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...elen-alir-yazin-tadini-cikarir-44229823/detay
Arkadaşlar 2010 Model, Sıfır km GT250R lar 7500 ile 8100 Lira aralığında satısa sunuluyor. Bu konuda ne diyorsunuz?
Tamam Serhat yarın erken kalk mesaim başlamadan bakalım olurmu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:45 ----------
![]()

Pm attım![]()