Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tamam Serhat yarın erken kalk mesaim başlamadan bakalım olurmu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:45 ----------

acayptulgacan.jpg

Abi benim motorun da orda oLması lazımdı :D

Caner abi günlerdir uyumuorum 7 de kalkıyorum çıkışında görüşeLim abi lütfennnn =(

Hani sercanın makine neden yok orda :)

Bu arada Sercan gidon pad e el koydu . Bana bir tane daha lazım. Gt yazanlardan ama :)

Bu arada doğru hatırlamışım bobinden ölçüm alınıyor devir için. Fakat bu arada aklıma birşey geldi.Tesisat üzerinde bir kör röle vardı. Sanırım o aslında röle değil. Devir saatinin opamp ı olmalı. Onu kontrol etmek lazım. Onda da sıkıntı olabilir.
DEvir saatin sorunsuz olduğuna göre ufak ve gözümüzden kaçan birşey olmalı.

Bu arada scooterı toplayamadım. Yağ pompası sorunlu onu farkettim toplamaya çalışırken. Birde pompa almak lazım. Sanırım bütün sorunda onun yuzunden cıktı :(

Son düzenleme:
Hani sercanın makine neden yok orda :)

Bu arada Sercan gidon pad e el koydu . Bana bir tane daha lazım. Gt yazanlardan ama :)

Bu arada doğru hatırlamışım bobinden ölçüm alınıyor devir için. Fakat bu arada aklıma birşey geldi.Tesisat üzerinde bir kör röle vardı. Sanırım o aslında röle değil. Devir saatinin opamp ı olmalı. Onu kontrol etmek lazım. Onda da sıkıntı olabilir.
DEvir saatin sorunsuz olduğuna göre ufak ve gözümüzden kaçan birşey olmalı.

Hemen sercan el koydu takalım takalım die ısrar ettin :)

Çalışcak o devir saatı çalışcak Eyüp usta bi dolaşıp gelsin aklına gelir :)

Benim devir göstergesinde kırmızı muhteşem oldu. Karanlıkta çok güzel görünüyor. Bİr resim çekimde eklim bari :) gt si olmayanlar kıskansın biraz :p

Takalım dedimde benimkini takalım demedim. Farkındaysan , Ne bilim benimkine göz koycaksın :p
Aynamı kırdın padimi arakladın. Nasıl olcak bilmiyorum

Son düzenleme:
Benim devir göstergesinde kırmızı muhteşem oldu. Karanlıkta çok güzel görünüyor. Bİr resim çekimde eklim bari :) gt si olmayanlar kıskansın biraz :p

Takalım dedimde benimkini takalım demedim. Farkındaysan , Ne bilim benimkine göz koycaksın :p

He fena oldu full Redline :queen::queen:

Senınkı benımkimi var ya :p:p:p

Ahanda gösterge. Yalnız resimde belli olmuyor ama . Kıpkırmızı oldu. Hoş durdu bence. Full redline :) 10.5 dan sonra katmerli redline :)
06032011012.jpg

İstediğiniz GİDONPAD olsun. İstedinizde yokmu dedik. Hepsini kendi motoruma takmak için yaptırmadım herhalde. :)

Lakin benim motor yakında satılabilir, bundan sonra bana ABİ diyebilirsiniz ona göre :)

Arkadaşlar 2010 Model, Sıfır km GT250R lar 7500 ile 8100 Lira aralığında satısa sunuluyor. Bu konuda ne diyorsunuz?

Gidon pad nerde yawww akşam aşkam bide motorumun Egzantirik zincirlerini gorduk güzelmiş pisiklet zinciri gibi dandık :queen::queen:
Padin nerede olduğunu merak ediyorsan kendi motoruna bak bi zahmet :) bide pişkin pişkin soruyorsun yaw :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------

Arkadaşlar 2010 Model, Sıfır km GT250R lar 7500 ile 8100 Lira aralığında satısa sunuluyor. Bu konuda ne diyorsunuz?
Ben birtane daha almayı düşünmediğim için beni pek ilgilendirmiyor derim :)

düşşün abi herkez motor alsın her eve bi motor kampanyamız devam ediyor :p
Padin nerede olduğunu merak ediyorsan kendi motoruna bak bi zahmet :) bide pişkin pişkin soruyorsun yaw :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------

Ben birtane daha almayı düşünmediğim için beni pek ilgilendirmiyor derim :)
:bounce:

cakalaz senin 250cc ve altı ile bir alakan kaldığını düşünmüyorum, o yüzden bence ortalığıda velveleye vermeye gerek yok.

Keisnlikle üstüne alınma lakin şurda fiyatlar düşsün diye yırtınan arkadaşların çoğu 2007 motorların 6500-7000tl fiyatla satılmasından yakınarak yırtınıyor.

Ama 4000tl den başlayan motorlara kimse ses çıkarmıyor. 6500-7000tl den satılnalara zaten bizde pahalı diyoruz hatta onlarla muhatap olmaın bile diyoruz.

Ama şimdi ben 5500tl ye 2008 gt250r satarken fiyat düşsün fiyat düşsün diye bağıranların ben iyi niyet-i hali mukayyidiyesinden de şüphe duyarım.:cat:

hyosung gt250r 2007 modeli 50 beygirmi. öyleyse hemen yarın bu motoru satın alıcam.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...elen-alir-yazin-tadini-cikarir-44229823/detay

zuhahahaha kolpayı kes :queen: dostum aman dur bu motorun sahibi sanırım kolpaçino lakaplı biri :D yahu birde kocaman yazmış oraya 29 beyirdir o motor sakın ha inanma 50 ye =)

yav böyle ilanlar görünce o motorların km sinden tutunda herşeyinden şüpe eder oluyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:17 ----------

benim motoru kaça mal ettiğimi biliyorsun satacak olursam 6500 den aşağı vermem isteyen gitsin başka motor alsın benimki kadar temiz bulursa tabi sevinirim onun adına.acil paraya sıkışmadıgım sürece Allah satmaya mecbur bırakmasın zaten.

bu arada seçim öncesi cako %20 indi fiyat öyle oldu ama seçimden sonra %25 artmayacağının garantisini kim veriyor verginin? işte ozaman 8 bin isterim motoruma :d bence bu fiyat varken koşup sıfır km leri kapsınlar.

hee bu arada senin bahsettiğin sıfır km ler 2011 değil hatta 2010 bile değil onlar elde kalan 2008 ve 2009 üretimi motorlar cakocum o fiyatları baz alma. hee eğer 2011 üretimi bi hyo bulursan en ucuz fiyatını yaz tabiki bende merakla beklerim

2-3 yıl yatmış sıfır km motor almak mesela bana mantıklı gelmiyor tabiki herkezin mantığı farklı gelen varsa alır biner yoksa gider daha ucuza ikinci el temizini alır yine biner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar