Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hepsini boşverde kimsenin beğenmeyip delip deştiği yerine başkasını taktığı b..ktanmı b..ktan ekzoz fiyatına bakında imana gelin :queen:...

adszgch.png

Dahada bişey demiyorum bunun üstüne savunan savunsun kanuniyi :farao::farao:

Bu arada Fatmagülün Suçu Ne?:mrgreen:

dostum galiba bu fiyat listesi biraz yanıltıcı.zaten herkes oraya takıldı kaldı.ya sevgili kardeşlerim bu kanuni yi yönetenler uzayda yaşamıyorlarki.onlarda senin benim gibi insan.heralde bu fiyata bunu kimsenin almıyacagını biliyorlar.zaten o sadece egsoz fiyatı degildir ,büyük ihtimal komple egsoz olmalı.borusu manifoltu katalizörü şu su busu .ben tam 2 kere katalizöründe baglı oldugu ön egsoz borusunu garantiden degiştirdim. listede fiyatı 300 tl gibiydi.kanuni hiç birşey sormadan 5 gün içinde servisime yolladı.28.000km civarı kontak anahtar setim biraz takılmaya başladı .servisdeki usta bu gidici degiştirelim dedi.herkes kanuni hayatta onu garantiye sokmaz dedi.kaç paradırki bende kendim alırım dedim.kanunideki fyatı görünce bende oha çokmuş yav dedim.ebaydan falan baktık.kontagı kanunin 3/1 fiyatına buldum bir yerde.adamda tutturdu TÜRKİYE' satış yapmıyorum diye.neyse usta bir şansımız deneyelim dedi garantiden.bir hafta sonra kargo geldi garantiye sokmuştu kanuni.birde baktık ki kontak ,depo kapagıve bagaj kilidi hepsi set halinde 2 de anahtar.yani diyecegim o ki ordaki fiyatların bazıları takım halinde ama belirtilmemiş.şimdi ben ebay dan sadece kontagı almış olsaydım,yanımda 2 tane anahtar taşımam gerekecekti depo ve bagajı açmam için.:queen:belirteyim kanunin avukatı degilim ne demişler yigidi öldür ama hakkını yeme.valla utandım bak şimdi motordan kanuni yazısını sildigime.:queen::queen:

Egsozun set hali ne yazık ki 1880TL ::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::
stkx.jpg

sence burada bir çarpıklık yokmu?egsozun seti 1880 tl::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::
tamam.benim bildigim bu listenin tamamı egsoz setini oluşturuyor.o listeyi toplarsan 2130 tl gib bişey çıkıyor.ne bu şimdi gurup indirimi falanmı.?:flower::flower::flower:
zaten beni güldüren şeyde bu yav adamlar dese gel vatandaş egsozu 200 tl ye verecem, herkes sıraya girecek sanki.:mrgreen::mrgreen:

bu paraya full headers+tüp ne egzozlar alınır bea :)

yoshimura RS5 takarsın :)
En azından kuru gurultu olmaz performans verir :)

şu anki konudan farklı ama aklıma takıldı sizce karbüratörlümü yoksa enjeksiyonlumu iyi artıları eksileri neler?

şu anki konudan farklı ama aklıma takıldı sizce karbüratörlümü yoksa enjeksiyonlumu iyi artıları eksileri neler?

S&T ler de eğer akü biter yada zayıflarsa rolantiyi ayarlayan parçayı ardındanda beyini bozuyor bu konuyuda bir araştır derim
karburatör olunca bir sorun yaşamıyorsun

benim motorum karburatörlü ve karburatöru japon dur..!
Üzerinde koskocaman Made in japan yazmaktadır...

Enjeksiyonlu ile nerdeyse eşit yakmakta olup dezavntajı sadece karburatörun eski sistemde kalmış olmasıdır...

Avantajı ise nerdeyse her usta karburatörden anlamaktadır fakat çoğu usta ise S&T lerin yeni enjeksiyon sisteminden hatta FI ışığının neden yandığını bile anlamamaktadır..!

Karburatörde yaşayıcağın tek sorun; benzinden gelen pislik ile benzin hortumuna bağlı olan benzin filtresinin zamanla pisliği toplayıp(görevini yapıp) tıkanması ve motorun sanki gaz kesiyormuş gibi bir hal almasıdır fakat çok basit olarak çıkartılıp uflenerek temizlendiğinde bu sorun ortadan kalkmaktadır...

bunun haricinde yaşayabiliceğin herhangi bir karburatör problemi yada deponun altındaki malzemede olan bozulmada bir sıkıntı yaşayabilirsin...

Servislerde hyolara göre depo altı benzin check valf i ,Benzin şamandırası,benzin otomatiği,Karburatör bulunmamaktadır...

Fakat piyasada kolayca ulaşılabilinerek tedarik edilebilir...

Bulunmama sebebine gelince :sebebi parçaların farklı oluşu ,örneğin S&T lerde benzin otomatiği yada check valf i yoktur .enjeksiyonlu olduğundan dolayı depoda bulunun pompa sistemi ile yakıtı enjektörlere çekmektedir(kontağı açınca zıııııızzzzttt diye duyulan ses bu pompadan gelir),diğer bir parça şamandır ise hyosunglarda analogtur..ama S&T lerde dijital çubuk şeklindedir...Karburatör ise bulunması gerekirken malesef hazırda yoktur.. istenildiği takdirde servisler bu parçayıda bulabilir ve ayağınıza getirebilir yeterki paradan haber verin...

Karburatör hakkında bir sorunuz yada merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz...

NOT:Görkem'in paylaşımıdır.Çok güzel açıklamış bence.

tulgacan param sanırsam karburatöre yetiyor :)
casillas00 verdiğin cevap için çok teşekkürler.Bu şartlara bakıldığında karburatör gayet cazip duruyor.Ben acemi olacağım için sanırsam karburatör iyi tercih.basitlik bazen en iyisidir.görkem arkadaşımız gerçekten çok güzel bir paylaşım yapmış.Son olarak motorsiklet eğitmenim bana karburatörlü motorlarda çalıştırırken biraz gaz vermelisin demişti.bu durum gt250r de de geçerlimi?

NOT:Görkem'in paylaşımıdır.Çok güzel açıklamış bence.[/QUOTE]

kardeş karbüratörü nasıl söküp temizleye biliriz.tarif etmen mümkün mü ?birde karbüratörü açınca benzin falan akma durumu var mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------

ya da motorun karbüratörü,bujilerini falan temizletebileceğim sağlam güvenilir bir servis var mı?kadıköy civarı?

NOT:Görkem'in paylaşımıdır.Çok güzel açıklamış bence.

kardeş karbüratörü nasıl söküp temizleye biliriz.tarif etmen mümkün mü ?birde karbüratörü açınca benzin falan akma durumu var mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------

ya da motorun karbüratörü,bujilerini falan temizletebileceğim sağlam güvenilir bir servis var mı?kadıköy civarı?[/QUOTE]
Anlatmayla yapılcak bişey değil aslında ama cbrınkine göre anlatıyım sana.
Benzin akmaz zaten once depoyu sokuyon.
Altdaki borularını sokuyon.depoyu koy kenara sonra lazım olur
Sonra karburatore giden benzin boruları ve tahliye borusu vardır.
Onuda sokuyorsun ben sokerken sadece sogutma suyunun borusunu sokmuştum suratıma antirifizli suyu yemiştim 
Gtde o sorun yok ama yağ olabilir mi bilmiyorum.

Karburatorun memelerini sokmen için böyle acayıp bi vida var onla acıyorsun adını bilmiyorum yada karga burnuyla ufak ufak acabilirsin.

2tane meme vardır biri rolentı için biride nrmal gaz ikisinide sok hava tut.

Karburatorun içini acabilirsen litresi 4 Tl olan benzinle yıkarsın geri toplar aynı şekilde takarsın.

Ama hiç sokmediysen daha once bilen biri olmadan sökme derim.

Bide o dedigim karburator temizleyiciye bak benzinlıklerde fln.

slm arkadaslar ilk defa baslıycam motora ve cok arastırdım kessinlikle hyosung 250gt r alıcam.simdi 2.el almayı dusunuyorum simdi enjeksyon krank mili kırma falan olayları var bunları cok arastırdım sizden istediğim 2008 2009 ve 2010 model hyosungların arasındakı fark nedir...ben bitane 2008 bulmusum bunun 2009 dan farkı nedır enjeksyon olayı kaç modelden itibaren vardır...

slm arkadaslar ilk defa baslıycam motora ve cok arastırdım kessinlikle hyosung 250gt r alıcam.simdi 2.el almayı dusunuyorum simdi enjeksyon krank mili kırma falan olayları var bunları cok arastırdım sizden istediğim 2008 2009 ve 2010 model hyosungların arasındakı fark nedir...ben bitane 2008 bulmusum bunun 2009 dan farkı nedır enjeksyon olayı kaç modelden itibaren vardır...

Peki neden kesinlikle GT250R? Paranmı az acaba, yoksa?:silent:

Ekleme : Pardon biz sanki hepimiz çok zenginiz gibi oldu ama 600 lük hondalar varken neden gt250r paranmı az dememin sebebi o idi :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar