neyse bosver tulgacan herseyı denıyorum ama bole cıkıyor herıkısınıde deedım tabıı bırazde becerıksızlıkte var ama neyse::cherry::cherry:
r:
r::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------
![]()
Hocam hyosungu artik bilen biliyor. Hyosungu tanimayan adam ise zaten cogu markayi modeli bilmiyor. Yani, bu tarz adamin tek algisi motor mu scooter mi seklinde.
Simdi sana sorum su: neden kotu durdugu halde , motora ilgisi olan adamlar yemedigi halde ve yine motoru olan, moddeleri taniyan insanin bu ne gereksiz istir diyecegi halde neden hyosungun uzerinde ducati cikartmasi var? Cbr 600 rrla yan yana geldigimde selam verip devam ediyorum. Adamin makine hyosundan ustun sonucta. Dogal olarak yol da veriyorum. Ama hyosunga hyosung muamelesi degil de cakma ducati muamelesi yapmak daha kotu degil mi? Miller kimi kandiriosun demez mi?
Yanlis anlama soruyorum sadece. Bence hyosung ismi yeterince biliniyor. Gerek yok cikartmalarla oynamaya. Bu arada motoruun eski sahibinde bu yazilari yaPistirmos olabilir. sen bence toptan cikar onlari.