Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Merhaba,
Bir bilgiyi teyid etmek istiyorum. Hysoung yine korede üretiliyor ama türkiye satışını kanuni yapıyor di mi ?
üretim kore ise kuzey kore mi ? Güney kore mi ? :)
2011 de kasa değişcek mi ? Herkese selamlar...

Evet kanuni getirtiyor Güney Kore' den S&T motordan,burda üzerine kanuni yazısını yapıştırıp piyasaya sürüyor.

Avrupadaki yeni kasalarda kuyruk daha ince ama Türkiye ye gelecekler nasıl olur bilinmez,herşeyde oldugu gibi bundada geriden geldigimiz için...

Uzun zamandır motoruma binmiyordum malum kolumu kırmıştım. Ama çok özlemişim yahu. bu motor bi başka. gidişi duruşu ilgi çekiciliği herşeyiyle farklı bence koreli diye aşağılayanlar utansın:D

arkadaşlar bu makineyi almak istiyorum ama bu motorun enjeksyonlu olanıyla karbüratörlü olanı arasında yakıt farkı çok mu yoksa cüzzi mi? 1-2 kuruş için temiz ama karbüratörlü motorları seceneklerden elemek istemiyorum saygılar...

Selam arkadaşlar ben serkan bende geçenlerde ankaradan aldım 2008 st kanuni gt 250 r
alırken gösterdiğim usta sorun yok motor kısmında dedi ama sürerken farkına vardım kalkışta
3-4 bin devirde de kısa süreli gaz yememe durumu var sorun nerede olablir acaba :(

Dostum,
Bildiğim kadarı ile yardımcı olayım. Hyosung TR de artık satılmıyor. İsim değişikliği ile beraber motorda yenilendi. Enjeklsiyonlu , hız kesici vb. TR deki ST Kanuni ismi ile satılıyor. Gayet güzel bir motor. ST Kanuni servisleri destek ve YP veriyor ve yapıyor. ST Kanuninin sayfasına gir, hepsi var orada.
Selamlar

açıklama için teşekkürler:)

açıklama için teşekkürler:)

Rica ederim. Herzaman.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

Selam arkadaşlar ben serkan bende geçenlerde ankaradan aldım 2008 st kanuni gt 250 r
alırken gösterdiğim usta sorun yok motor kısmında dedi ama sürerken farkına vardım kalkışta
3-4 bin devirde de kısa süreli gaz yememe durumu var sorun nerede olablir acaba :(

Selamlar,
Sorunun kaynağını söyleyebilmek zor. Çünkü , bu motorlar enjektörlü ve sürücü koltuğunun altında kumanda cihazları (halk dilinde "beyin") var. Bu ünite, her türlü hareketi elektronik olarak kontrol edip iletiyor. Sanırım senin motoru bilgisayara bağlayıp , arızasını ancak bulabilirler. Servise götür derim. Orasını burasını gurcalamak yerine bence, damardan girsinler konuya, sorunu söylesinler. Herşey normal ise benzin akışı tam olmalı ve her ufak devirde gaz yemeli makina. Seniki gaz yemediğine göre belli devirlerde, benzin akışı ile ilgili olarak bilgi akış eksikliği olabilir.

Selamlar ve geçmiş olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

arkadaşlar bu makineyi almak istiyorum ama bu motorun enjeksyonlu olanıyla karbüratörlü olanı arasında yakıt farkı çok mu yoksa cüzzi mi? 1-2 kuruş için temiz ama karbüratörlü motorları seceneklerden elemek istemiyorum saygılar...

Selamlar,

Her güzel şeyin başlangıcı olduğu gibi, bitişide vardır diye güzel bir söz var. Bana soracak olursan, ben şöyle derim: Karbüratör devri bitti. Güzeldi , kolaydı, mekanikdi , sıkıyordun , gevşetiyordun , orasına burasına üflüyordun , ama maalesef off oldu. Enjeksiyonlu makineyi tercih et derim.

Selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Uzun zamandır motoruma binmiyordum malum kolumu kırmıştım. Ama çok özlemişim yahu. bu motor bi başka. gidişi duruşu ilgi çekiciliği herşeyiyle farklı bence koreli diye aşağılayanlar utansın:D

Ertan333,
Sana katılıyorum. Harika bir makina. Duruşu falan filan , yetiyor. Ötesi varmı , var, ama herşey maalum parada bitiyor. Ben makinamdan memnunum. Allah utandırmasın.

Selamlar.

Bugünde yazasım tuttu yani. :):cat::queen::wiinkk::bounce:

Selam ayni sorun bende de vardi ama 9000de falan yapiodu. Araba sollarken allah dedirtiyordu bi ara. :)
Git ustana hava filtresini iyice temizlettir. Makine cilgima donmezse o zama. Dusunursun ne yapilacagini. Tahminen farkli bir sey cikmaz :)

1 TL den kasıt binlik mi ?

Evet 1,000 TL

Amacını anlayamadım? Neye , neden, ne gerek güleceksin? :silent:

Adama elimde keş parayı uzatıyorum 6,000 tl motora baktıkdan sonra bendeki bu kadar diyorum "telefonda pazarlık yapmayın diyorlarya haklılar" pazarlığını elindeki parayı sayarak yapabilirsin diyorum, fazlası yok bende.. Senin olurun söylediğin fiyat, benim olurumda elinde saydığın para diyorum, adam 500 daha istiyor, saygı duyarım biçtiğin fiyata diyorum teşekkür ediyorum paramı geri alıyorum arkama bakmadan gidiyorum.
Sonra arkadaş beni tekrar arıyor 1,5 -2 ay sonra aldınmı almadınmı sonrada bana gel diyor bende gelirsem 500 tl daha eksik veririm diyorum "kızdığım için"..
Sen olsan ne derdin.Şimdi hala düşüne dursun acaba bu fiyata okutabilirmiyim diye ;) Ben alıcıyım bakarım beklerim araştırırım.Oda satıcı. Bende aldıkdan kısa bir zaman sonra onun durumuna düşücem ama uçmuycağım kesin. ;) Umarım soruna cevap olmuştur kardeşim..

Selam ayni sorun bende de vardi ama 9000de falan yapiodu. Araba sollarken allah dedirtiyordu bi ara. :)
Git ustana hava filtresini iyice temizlettir. Makine cilgima donmezse o zama. Dusunursun ne yapilacagini. Tahminen farkli bir sey cikmaz :)

teşekkürler umarım işe yarar çekiş düşük bu arada filtre temizlenmiyor diye biliyorum değişmesi gerekmezmi kapalı filtre oldğu için ??
arkadaşlar bizim motorların üst silindir bloğunun üst kısmında küçük bir GV-250 yazıyor farkındaysanız ne demek bu şimdi yav gv lerin motorumu var gt-r lerde :silent:

dsc05974small3zi.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

Rica ederim. Herzaman.

Selamlar,
Sorunun kaynağını söyleyebilmek zor. Çünkü , bu motorlar enjektörlü ve sürücü koltuğunun altında kumanda cihazları (halk dilinde "beyin") var. Bu ünite, her türlü hareketi elektronik olarak kontrol edip iletiyor. Sanırım senin motoru bilgisayara bağlayıp , arızasını ancak bulabilirler. Servise götür derim. Orasını burasını gurcalamak yerine bence, damardan girsinler konuya, sorunu söylesinler. Herşey normal ise benzin akışı tam olmalı ve her ufak devirde gaz yemeli makina. Seniki gaz yemediğine göre belli devirlerde, benzin akışı ile ilgili olarak bilgi akış eksikliği olabilir.

:

teşekkürler

teşekkürler umarım işe yarar çekiş düşük bu arada filtre temizlenmiyor diye biliyorum değişmesi gerekmezmi kapalı filtre oldğu için ??
arkadaşlar bizim motorların üst silindir bloğunun üst kısmında küçük bir GV-250 yazıyor farkındaysanız ne demek bu şimdi yav gv lerin motorumu var gt-r lerde :silent:

dsc05974small3zi.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

teşekkürler

Ben de gaz kolunda falan mi sorun var diyordum ki fiotrede cikti sorun. Degistircez mi dedim usta gerek yok deyip basincli hava ile temizledi. Ben de ust devirde oluodu sonra gitgide alt devirlerde de olmYa basladi.

Bu arada ozellikle su sisli havalarda ve tozlu yollarda daha cok etkiliyor anladigim kadariyla.

dsc05974small3zi.jpg

teşekkürler

Bu konu bir sefer daha gündeme gelmişti. Hatırladım. Ama kaç sayfa geride bulmak zor. Lakik sayfa-sayfa gitmek lazım. Bu durumda ters bir şey yok denilmişti. Motor GV 250 motoruymuş. Bütün GT250R lerde bu var.
Selamlar

Bu konu bir sefer daha gündeme gelmişti. Hatırladım. Ama kaç sayfa geride bulmak zor. Lakik sayfa-sayfa gitmek lazım. Bu durumda ters bir şey yok denilmişti. Motor GV 250 motoruymuş. Bütün GT250R lerde bu var.
Selamlar

Evet, bunu bende farkettim fakat bilgi olarak bakmasamda hyoyu araştırınca ve bunlarda çapır motorun olduğunu duyunca ve bunun 250 liliğinimn çapır türünü görünce neden gv-250 diye fazlada yormadım.

YALNIZ BU 8 SÜPAP DEDİKLERİ 8 VALVE ANLAMIna geliyorsa bizdekinde veya bendekinde 4 valve yazıyor:pale: Herkeste aynımı acaba?

arkadaşlar bu ara durdunuz ne bi resim ne bi video yok mu :)

uzun yol şöförü ol senide görürüz...

günde 600 km yol yap sonra yat molasında pcden yazış
.... zor iş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

Arkadaşlar motorumu satıyorum, ilgilenen olursa ilan linki aşağıdadır :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-sahibinden-2007-siyah-gt250r-31645458/detay

İlanda tüm detaylar yazıyor.

sanırım bu motoru geçen hafta kartal otoazarında görmüştüm...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar