açıklama için teşekkürler
Rica ederim. Herzaman.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------
Selam arkadaşlar ben serkan bende geçenlerde ankaradan aldım 2008 st kanuni gt 250 r
alırken gösterdiğim usta sorun yok motor kısmında dedi ama sürerken farkına vardım kalkışta
3-4 bin devirde de kısa süreli gaz yememe durumu var sorun nerede olablir acaba
Selamlar,
Sorunun kaynağını söyleyebilmek zor. Çünkü , bu motorlar enjektörlü ve sürücü koltuğunun altında kumanda cihazları (halk dilinde "beyin") var. Bu ünite, her türlü hareketi elektronik olarak kontrol edip iletiyor. Sanırım senin motoru bilgisayara bağlayıp , arızasını ancak bulabilirler. Servise götür derim. Orasını burasını gurcalamak yerine bence, damardan girsinler konuya, sorunu söylesinler. Herşey normal ise benzin akışı tam olmalı ve her ufak devirde gaz yemeli makina. Seniki gaz yemediğine göre belli devirlerde, benzin akışı ile ilgili olarak bilgi akış eksikliği olabilir.
Selamlar ve geçmiş olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------
arkadaşlar bu makineyi almak istiyorum ama bu motorun enjeksyonlu olanıyla karbüratörlü olanı arasında yakıt farkı çok mu yoksa cüzzi mi? 1-2 kuruş için temiz ama karbüratörlü motorları seceneklerden elemek istemiyorum saygılar...
Selamlar,
Her güzel şeyin başlangıcı olduğu gibi, bitişide vardır diye güzel bir söz var. Bana soracak olursan, ben şöyle derim: Karbüratör devri bitti. Güzeldi , kolaydı, mekanikdi , sıkıyordun , gevşetiyordun , orasına burasına üflüyordun , ama maalesef off oldu. Enjeksiyonlu makineyi tercih et derim.
Selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
Uzun zamandır motoruma binmiyordum malum kolumu kırmıştım. Ama çok özlemişim yahu. bu motor bi başka. gidişi duruşu ilgi çekiciliği herşeyiyle farklı bence koreli diye aşağılayanlar utansın
Ertan333,
Sana katılıyorum. Harika bir makina. Duruşu falan filan , yetiyor. Ötesi varmı , var, ama herşey maalum parada bitiyor. Ben makinamdan memnunum. Allah utandırmasın.
Selamlar.
Bugünde yazasım tuttu yani.

:cat::queen::wiinkk::bounce: