sagolun arkadaşlar tesekkur edıyorum...Hoşbulduk...
Redline bölgesine iyice yaklaştığından devam etmiyorum. Redline görmek istemediğimden herhalde. Redline içersine girmedenmi yapılıyor 170-180?
selamlar
bende yeni comet sahibiyim, motoru pek tanımıyorum ama, gaz kolunu çevirdiğimde bi zırıltı geliyor, egzoz dan mı zincirden mi yoksa motorun içinden mi geliyor bilemedimale: sesi dinlemek için debraja bastığımda yada gazı kestiğimde ses yok oluyor, gaz koluna dokunmamla tekrar başlıyor, katalizörden mi acaba? katalizör egzozun içinde mi?
bende yeni comet sahibiyim, motoru pek tanımıyorum ama, gaz kolunu çevirdiğimde bi zırıltı geliyor, egzoz dan mı zincirden mi yoksa motorun içinden mi geliyor bilemedimale: sesi dinlemek için debraja bastığımda yada gazı kestiğimde ses yok oluyor, gaz koluna dokunmamla tekrar başlıyor, katalizörden mi acaba? katalizör egzozun içinde mi?
Herkese merhabalar,
bende aranızda yeniyim, umarım zamanı gelince eskilerden olurum
Uzun zamandır Hyosung GT 250 R takipçisiyim (S&T sevmiyorum ) en kısa zamanda almak istiyorum, bu motora resmen aşığım, sevgilim olmasın ama o olsun. Siz GT 250 R kullanıcılarından bir yardım isteğim var, ben alanyadayım ve 250 GTR arıyorum, antalyadakiler genelde 2008 üstü S&T veya yıpranmış gördüm bi kaç tane( ki zaten az var bu bölgede ). 5000 tl ye kadar GTR arıyorum, ne kadar temiz olursa kırığı çiziği olmazsa o kadar iyi olur 2006 da olabilir. 5000 den daha ucuza da var fakat istanbulda. Tek sorunum şu an ehliyetimi bekliyor olmam.
istanbula gidip motoru kargo ile buraya göndersem dedim 500 lira tutuyor. Bana yardım edebilecek olan var mı?
mesela buralara tatil için gelen ve motorunu satan tanıdığınız var mı ?
Yardımlar için şimdiden tşk ederim
aa ben geçen hafta bu motoru gördüm yalovada.aman kardeşim şu valliğin önündeki yol ayrımına konunan sarı toplara dikkat.düştüm onların yüznden.
motorum yalovada kaldı.haftasonu gelip alcam kısmetse..
)))) eywallah kardeşim saol eger bidaha görürsen seslen tanışalım pek motorcu tanımıyorum yalovada motorcu çokta ben tanımıyom takılırız vede geçmiş olsun inşallah bir hasarın yoktur
Standart bir GT250 R ile düz yolda 180 i gördüm diyen hayal dünyasında yaşıyodur ya da hız göstergesinde bir sorun vardır.Bu motor kıçını yırtsa 170 den yukarı çıkmaz hemde 11.000 devirde
Bence İstanbul' dan veya başka bir yerden bulduğunda kaçırma. Takıntı yapma illaki antalyadan alcam diye. Kaçırırsın iyi motorları. He, ST daha teknolojik. Silersin yazıyı. Ben öyle yaptım. Sonuçta aynı anneden gibi.) hehe.:cat:
Bilen arkadaşın varsa buradan sürüp götürüsünüz . O imkanda var tabiki.
Selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
Arkadaşlar, şu egzost olayını çözen varmı içinizde? Ses almak istiyorum. Fakat hangi egzost bu iş için uygun? Bilmiyorum. Tecrübesi olan varmı mesela alıp kullanan gibi?
Selamlar
Arkadaşlar,
Egzost olayını çözen varmı içinizde? Ses almak istiyorum. Ses olmayınca zevk azalıyor. Fakat hangi egzost bizim motor için uygun? Bilmiyorum. Tecrübesi olan varmı mesela alıp kullanan gibi? Satan yer neresi gibi?
Selamlar
Arkadaşlar,
Egzost olayını çözen varmı içinizde? Ses almak istiyorum. Ses olmayınca zevk azalıyor. Fakat hangi egzost bizim motor için uygun? Bilmiyorum. Tecrübesi olan varmı mesela alıp kullanan gibi? Satan yer neresi gibi?
Selamlar
boş konuşma arkadaşım red line a girmeden 165 gördüm ne demek 170 den çıkmaz? sen denedinde çıkmadıysan motorunda sorun var denemediysende dedigim gibi boş konuşma
Ne boş konuşcam birader,motoru yeni aldın galiba fazla heyecanlısın,ben bu motoru 0 aldım kullandım 2 sene sonra arkadaşıma sattım.O dönem 2 tane daha arkadaşımda vardı hepsinin motorunu denedim ve kullananlarda aynı şeyi söylüyolardı.Ben motoru kötülemek için söylemiyorum limitini söylüyorum.Şundada iddaalıyım 250 cc kategorisinde Tr'ye gelen en iyi motordur gt 250 r.Hız konusunda iddaa ediyorum bu motor düz yolda 11.000 devirde 180 basamaz.Son hız konusunda zamanında ERALP bey test bile yapmıştı detaylı olarak.160 tan sonra motor redline'a giriyor zaten redline'a girdikten sonra kalan 3000 devirde 25-30 km hız arttırabilirmi sence düz yolda.Biraz mantıklı olun.Zaten zamanında bu motorla 200 basmaya çalışanlar krankı eline aldı aman diyorum dikkat edin hız sevdasına krankı elinize almayın.600 RR bile 270 den sonra ciğeri bitiyor,ama sahibine sorsan geçen gün diyo 300 basıyor,adamla oturdum tartıştım bizzat kullandığım için biliyorum dedim arkana oturayım gel bas 300 600 rr ile bir daha motosiklete binmeyeceğim.Tabiki laf değişti arada kaynadı.Her motorun bir limiti vardır bunu zorlamayın.GT250 R kendi sınıfının tartışmasız lideridir.Bir arkadaşta dişli falan oynatıp 200 ü zorluyacağm demiş aman diyorum sonra sakın motoru kötüleyip bu motor krank kırıyor demeyin.Dikkat edin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=mYM4RRGgaxI&feature=player_embedded
velaricaptor,bu videoyuda izlemeni öneririm bak bakalım motor ne zaman red line'a giriyor düz yolda götünü yırtsa kaç km hıza çıkıyor.Tekrar iddia ediyorum gt 250r düz yolda 11.000 devirde 180 i geçiyorsa benim motorum arızalı çevremdeki arkadaşlarımın motorlarıda arızalıydı demekki basana bastırabilene helal olsun
Kardeşim yazımı ya anlamadın yada anlamak istemiyorsun.Beni boş konuşmakla itham ediyorsun.Ben burda hiçbir şeyi kanıtlamaya çalışmıyorum motoru kötülemiyorum.Aksine bu motorun TR'ye gelen en iyi 250 cc motor olduğunu söylüyorum.Ben kıçımdan sallamıyorum 2008 de 0 ST aldım,2 sene kullandım diğer arkadaşlarımla beraber.Bu yazda başka bir arkadaşıma sattım.Bu motor 9500-10000 devirde yani 160-165 km arası redline a giriyor zaten o kalan 3 bin deviri çevirmeye motorun ciğeri yetmiyor çeviremiyor.Geçmiş sayfalara bak 11000 devirde 180 i geçtiğini hatta biraz daha bassam 190 ı görürdüm diyenler var.Ben mi yapamadım bir tek bu hızları anlamıyorum,sana gönderdiğim videoyuda izlemedin herhalde adam motorun götünü yırtıyo 170 den yukarı zor çıkıyor 172-173-170 e geri dönme vs.Bu arada dijital göstergelerin bazen 4-5 km yanıldığını unutmamalısın.Ben bu motor 170 i çok zor geçiceğini söylüyorum ve uzun süre bunu zorlayanlarında krankı ele alabileceğini söylüyorum.Varsın benim motorum ve arkadaşlarımınki sorunlu olsun demekki arızalı dandik motoru kakalamışlar bize,senin motorun sorunsuz güle güle kullan.Bu mevzuyu uzatmak istemiyorum iyi geceler.