Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar sağ ayanaya ihtiyacım var... benim çirkin e nazar deydi garajdan çıkarken sağ aynayı kırdım..... elinde olan varsa ............

para hazır bekliyorum piyasada motor yok :salut:

Doktora gitsen ilaç yazsa reçetede sıfır gt yazsa para yok diye alamazsın, 2. el gt yazsa motor yok diye alamazsın yaw :cherry:

Kardeş açıkçası sana ne tavsiye edeceğim konusunda ben senden çok kararsız kaldım, sen git 2-3bin tl daha bul sıfır al, öyle kız gibi 2. eli bekleyecem dersen motoruz kalırsın yaz biter, hatta kış bile biter. Emin ol benim aldığım motor bile gıcır gıcır görünsede olan çizik ve sorunlarını yazmıştım.

Misal, dopoda hafif bi ezik var, devir saati çalışmıyor, vites kolunun bağlandığı noktanın arkası erimiş yalama olmuş geri kayıyor, bunuda yeni farkettim...

BU ARADA ARKADAŞLAR PERTE ÇIKMIŞ İPTAL OLMUŞ BİR HYOSUNG MOTORU OLAN VARSA VİTES KOLU SAĞLAM İSE SATIN ALABİLİRİM. SAĞLAMI SIFIRI:queen: "SOURCE"DE 100TL CİVARI...

@ RAMÇO ;

Kanka Aynan kırıldı mı ; Elindeyse parçalar İST da süper kaynak yapıyorlar...Boyasıyla beraber yapıyorlar orj gibi duruyor ?

BU ARADA ARKADAŞLAR PERTE ÇIKMIŞ İPTAL OLMUŞ BİR HYOSUNG MOTORU OLAN VARSA VİTES KOLU SAĞLAM İSE SATIN ALABİLİRİM. SAĞLAMI SIFIRI:queen: "SOURCE"DE 100TL CİVARI...

Ümraniye'de ikamet ediyorsun ve o vites kolu o vaziyette geziyorsun?

Yanında altın değerinde bir sanayi var ben sıfırdan motor yaptırdım orda şasi,dingil, ıvır zıvır... Sadece makina vardı elimde... Sen tutmuş vites kolu diyorsun... :) Git orda motorcuları seven bir tornacıya 10 dk içinde orjinalinden iyi yapmazsa gel ben vereceğim sana parasını geri. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

arkadaşlar sağ ayanaya ihtiyacım var... benim çirkin e nazar deydi garajdan çıkarken sağ aynayı kırdım..... elinde olan varsa ............

@ RAMÇO ;

Kanka Aynan kırıldı mı ; Elindeyse parçalar İST da süper kaynak yapıyorlar...Boyasıyla beraber yapıyorlar orj gibi duruyor ?

Abi sanayide herhangi bir alüminyum kaynağı yapan ustaya git orjinalinden iyi oluyor. Neden daha iyi oluyor? Hafif kaldırtıyorsun ucunu arkanı çok daha rahat görüyorsun. Ben diğerini de kır ikisini de kaynattır. :)

Sonra üzerine Henkel'in ısıya dayanıklı boyasından sık aynı renk.

@ RAMÇO ;

demirini kaynattırdık tamam pendikte uzay kaynak bu işin piri ama aynasını düzgün kesip takabilecek bir yer bilen...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------

Ümraniye'de ikamet ediyorsun ve o vites kolu o vaziyette geziyorsun?

Yanında altın değerinde bir sanayi var ben sıfırdan motor yaptırdım orda şasi,dingil, ıvır zıvır... Sadece makina vardı elimde... Sen tutmuş vites kolu diyorsun... :) Git orda motorcuları seven bir tornacıya 10 dk içinde orjinalinden iyi yapmazsa gel ben vereceğim sana parasını geri. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

Abi sanayide herhangi bir alüminyum kaynağı yapan ustaya git orjinalinden iyi oluyor. Neden daha iyi oluyor? Hafif kaldırtıyorsun ucunu arkanı çok daha rahat görüyorsun. Ben diğerini de kır ikisini de kaynattır. :)

Sonra üzerine Henkel'in ısıya dayanıklı boyasından sık aynı renk.

abi kaynattırmak sorun değil aynasını kesip mi taktırcaz onu nasıl yapcaz.........

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 ----------

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------

buda nacizhane ben...

pendiktede kaynak yapan yer biliyorum fakat ben çıkma elinde buluna varsa kaynaksız almak istiyorum...

SCOOTER GELİNCE SORUNU VARSA BİLE BİZ MOTOR YAPMIYORUZ DİYEN VE BAKMAYAN, AMA RACEING GELİNCE SORUNU YOKSA BİLE ÜSTÜNE ATLAYAN SANAYİCİLER EKSİK OLSUN. HEPSİ DEĞİLSEDE UĞRAĞIM BİRKAÇI ÖYLEDİ İDİ. BENDE TEKRAR GİTMEK İSTEMİYORUM. BELKİ BENİM MOTORCUYA BIRAKIRIM, GENELDE ÖYLE BİRŞEY OLURSA O GÖTÜRÜYOR, ÜCRETİ NE İSE BEN ONA BIRAKIYORUM MOTORU ALIRKEN.:cat:

Arkadaşlar, benm lastikler artık ömrünü doldurmak üzere..bana hangi lastiği önerirsiniz tabi biraz da uygun fiyatlı olcak:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar, benm lastikler artık ömrünü doldurmak üzere..bana hangi lastiği önerirsiniz tabi biraz da uygun fiyatlı olcak:silent:

metzeler m3 biraz pahalı,pirelli sport demon uygun fiyatlı digerlerine göre,kullandın mı dersen kullanmadım ama bende bi ara baya araştırdım 2si çıkyor ön plana...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar