arkadaşlar sağ ayanaya ihtiyacım var... benim çirkin e nazar deydi garajdan çıkarken sağ aynayı kırdım..... elinde olan varsa ............
para hazır bekliyorum piyasada motor yok :salut:
senin motor enjeksiyonlumu yoksa karbüratörlümü :silent:
para hazır bekliyorum piyasada motor yok :salut:
arkadaşlar ayna lazım ..sağ ayna elinde olan varsa yardımcı olsun.......
arkadaşlar ayna lazım ..sağ ayna elinde olan varsa yardımcı olsun.......
BU ARADA ARKADAŞLAR PERTE ÇIKMIŞ İPTAL OLMUŞ BİR HYOSUNG MOTORU OLAN VARSA VİTES KOLU SAĞLAM İSE SATIN ALABİLİRİM. SAĞLAMI SIFIRI:queen: "SOURCE"DE 100TL CİVARI...
arkadaşlar sağ ayanaya ihtiyacım var... benim çirkin e nazar deydi garajdan çıkarken sağ aynayı kırdım..... elinde olan varsa ............
@ RAMÇO ;
Kanka Aynan kırıldı mı ; Elindeyse parçalar İST da süper kaynak yapıyorlar...Boyasıyla beraber yapıyorlar orj gibi duruyor ?
@ RAMÇO ;
Kanka Aynan kırıldı mı ; Elindeyse parçalar İST da süper kaynak yapıyorlar...Boyasıyla beraber yapıyorlar orj gibi duruyor ?
Ümraniye'de ikamet ediyorsun ve o vites kolu o vaziyette geziyorsun?
Yanında altın değerinde bir sanayi var ben sıfırdan motor yaptırdım orda şasi,dingil, ıvır zıvır... Sadece makina vardı elimde... Sen tutmuş vites kolu diyorsun...Git orda motorcuları seven bir tornacıya 10 dk içinde orjinalinden iyi yapmazsa gel ben vereceğim sana parasını geri.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------
Abi sanayide herhangi bir alüminyum kaynağı yapan ustaya git orjinalinden iyi oluyor. Neden daha iyi oluyor? Hafif kaldırtıyorsun ucunu arkanı çok daha rahat görüyorsun. Ben diğerini de kır ikisini de kaynattır.
Sonra üzerine Henkel'in ısıya dayanıklı boyasından sık aynı renk.

Avcılar'da var kaynak yapan yer ama sen buraya uzaksın sanırım.
Avcılarda nerde var ve kaça kaynak yapıyor, benimde sol aynayı ev sahibi garaja motorunu sokarken kırmışr: okadarda dikkat et dedim
Arkadaşlar, benm lastikler artık ömrünü doldurmak üzere..bana hangi lastiği önerirsiniz tabi biraz da uygun fiyatlı olcak:silent:
Arkadaşlar, benm lastikler artık ömrünü doldurmak üzere..bana hangi lastiği önerirsiniz tabi biraz da uygun fiyatlı olcak:silent: