arkadaşlar motordaaaaa kaç litre yağ kullanıyorsunuz ve tavsiye deceğiniz yağ marklası...............
:wiinkk: arkadaşlar barış abimiz TÜRKÇE Öğretmeniymiş bu arada kendisine buradanda saygılarımı iletiyorum Öğretmenlik şu devirde gerçekten okadar mühim bir meslekki anlatmakla bitmez Gelecek nesil Öğretmenlerimizin ellerindekimbilir belki barış hocamız ilerde okuttuğu öğrencilerini tekerde stoppie da yada nebiliyim gazlarken görür hı
:mrgreen: şaka biyana söylediklerim gerçekten çok önemli özellikle şu dönemlerde :rendeer::rendeer:
cihan numaranı kaydettim ya arkadaşlar yarın akşam avcılar da mangal yapıyoruz biz mahalleden arkadaşlarla kendin getir kendin pişir kendin ye misali isteyeniniz olursa katılabilir telefon numaramda ozan ,bygrm görkem de barış abide var saat 7 gibi avcılar girişte bulunursanız telefonla ulaşın yardımcı olurum![]()
arkadaşlar öncama film çekmekmi daha mantıklı yoksa boyamakmı?ilginize şimdiden teşekkür ederim..cvp bekliyorum kankalar...
arkadaşlar motordaaaaa kaç litre yağ kullanıyorsunuz ve tavsiye deceğiniz yağ marklası...............
daha önce her ikisininde denendigi camları görmüş birisi olarak tavsiyem pleksi cilerde siyah cam yaptırmandır.eger gidebilirsen kasımpaşa stadının yanında özen pleksi var.ben orada yaptırmıstım.70-80 gibi fiyatı vardı sanırım.:cat: pardon yav bursadaymışsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
yag normalde 1450 gr konulacak ama yag filtresini de degiştiriyorsan 1500 gr olacak.kışın 10/40 yazın cok sıcak bir yerdeysen 15/50 koyabilirsin.marka olarak cok geniş secenekler var.ben ipone kullanıyorum ama digerlerine gore cok pahallı.ama ne koyarsan koy mutlaka motosiklet yagı olsun ve tam sentetik olsun.2.000 kmde degiştirirsen çooooooooooook iyi olur.:queen:
arkadaslar bu arada ankaradan yok mu hıc forumda sadece 1 kısı gormustum oda gerılerde baya bı
bıde burdan sorım dedım ???
Ben varım ankaradan bide mt ilde genelde sohbet dönüyor ordan takip edebilirsin
valla you tube da scream demon pipe diye 2 3 tane videosu var sesleri çok güzel ama scream demon markamı onu anlayamadım onun dışında hep tiger kullanıyorlar genelde..
selamlarr herkesearkadaslar korumaları tamamlama peşindeyim buaralar
sizce bu dizlikler nasıldır?? yada önerceginiz baska dizlik modelleri varmıdır çok pahalı olmadan ?? :rendeer:
http://www.hudsonderi.com/?urun-detay_406_966_mafsalli_diz_koruma-motosiklet-motorsiklet.html
selamlarr herkesearkadaslar korumaları tamamlama peşindeyim buaralar
sizce bu dizlikler nasıldır?? yada önerceginiz baska dizlik modelleri varmıdır çok pahalı olmadan ?? :rendeer:
http://www.hudsonderi.com/?urun-detay_406_966_mafsalli_diz_koruma-motosiklet-motorsiklet.html
Güzelmiş, fiyatı da uygun. Alabilirsin bence.
daha önce böyle bir konu açılmıştı sanırım, orda dizliklerin motora temas ettiği yerde boyaya zarar verebileceğinden bahsedilmişti, sadece bir bilgi, bilmiyorum bu konuda özel çözümler var mıdır.. :silent:
ben de arastırdım bunu buldum buaralar motordan ayrıyım ama ekipmanları tamamlarsam yaza iyi bi giriş yapmayı planlıyorumtesekkür ederm buarada..bi de bugun hyocular ortalarda yok gibi :silent:
evet hatırladım öyle bi konu..bakaym gezeyim sayfaları biraz..sanki bu baslık altnda da konusulmustu gibi hatırladım ama bulabilirsem :silent:
dostum bahsettiğim başlığı buldum bak burda bahsediliyo, belki işini görür:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/74649-deri-mont-hakkinda-4.html