Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ohhh bea en sonunda bıttı 200 den basladım okumaya anca bıttı 2 haftada :)

S.a arkadaslar ben burak herkezın lakabı vardır benımkıde YaNKeE ondan dolayı adımı sadece forumda olsun dıe yazıom :) yasta 28 oluverdı bı anda bende farkına faramadım nedense :p ıkamet ankara gıbı duruo sımdılık meslekte genetık muh adının cancanlı olusuna bakmayın hala ıssızım :D

dun yazılı bıttı 8 mayıstada dıreksıyon bıter ondan sonra nasıpse zıplarım artık

ben sormıcam st mı hyo mu dıe merak etmeyın :D

sadece bı gırıs yapım dedım :)

S.a arkadaslar ben burak herkezın lakabı vardır benımkıde YaNKeE ondan dolayı adımı sadece forumda olsun dıe yazıom :) yasta 28 oluverdı bı anda bende farkına faramadım nedense :p ıkamet ankara gıbı duruo sımdılık meslekte genetık muh adının cancanlı olusuna bakmayın hala ıssızım :D

dun yazılı bıttı 8 mayıstada dıreksıyon bıter ondan sonra nasıpse zıplarım artık

hoşgeldin. önce ehliyetine sonra motoruna kavuşursun biran önce umarım.

Geçmiş olsun,

Mümkünse bir şey danışmak istiyorum. Benim 'B' sınıfı ehliyetim mevcut. 2005 tarihli, Motorsiklet kullanmak için ehliyeti almam için gereken prosedür ve zamanı yzarmısınız ????

cıhancım ben ısın ıcınde oldugum ıcın hemen yazım sana prosedur fılan yok sadece bı ehlıyet kursuna gıdıon a2 alcaktım dıosun eleman tmm dıo

oncelıkle maddıyattan bahsedım
ortalama 200 kurs
40 yazılı sınav harcı
40 TL de dıreksıyon sınav harcı

ıstedıklerı B ehlıyet fotokopısı ve TC kımlık nolu cuzdan
onaylı dıploma fotokopısı
saglık raporu
40 TL lık sınav harcı dekontu

sanırsam bı eksık yok

motor dersıne gırmene gerek bıle yok ama bu tamamen sana kalmıs zamanım bol dıorsan gır

Aramıza hoş geldin arkadaşım kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..
En kısa zamanda ehliyetin ve motoruna kavuşursun inş

görünüşü hoşuna gidiyosa bişi diyemem ama böylesi varken ? niye bu aynalar analmadım ben 1000RR aynasıı taktıım kör nokta diye bişşey kalmadı heryeri görüyorum hasanpıınar şşahittir yani inanmııyorsanıız deniyebilirsniz ;)

CANER.Tamam elf yapıştırmayı çıkartıyorum .aynalara gelinde sezon sonun.motoru satmayı düşünüyorum.yerine:600 CC R düşünüyorum.

GKN Bir yazı yazmıstı hyo nun parcaları hakkında... ondan soğudum 650 r dan :) ama belli de olmaz :)

URL=http://img36.imageshack.us/i/cimg3328d.jpg/]
cimg3328d.jpg
[/URL]
benmde forumda bi kaç remim bulunsun ama:)

ayna muabbeti açılmışken benmkiler de RR aynası,sinyalli olanlardan:wiinkk:.yakından resim çekmeyi unuttum.bunla idareedelim

Son düzenleme:
görünüşü hoşuna gidiyosa bişi diyemem ama böylesi varken ? niye bu aynalar analmadım ben 1000RR aynasıı taktıım kör nokta diye bişşey kalmadı heryeri görüyorum hasanpıınar şşahittir yani inanmııyorsanıız deniyebilirsniz ;)

CANER.Tamam elf yapıştırmayı çıkartıyorum .aynalara gelinde sezon sonun.motoru satmayı düşünüyorum.yerine:600 CC R düşünüyorum.

sticker olayını hallet abicim aman gözünü seveyim pano gibi dolaşma ortalıklarda he bak ayna olayını satmadan önce halledersen senin ve motorun için cok daha iyi olur satarken 300 500 bişiler daha eklersin ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 ----------

ayna muabbeti açılmışken benmkiler de RR aynası,sinyalli olanlardan:wiinkk:.yakından resim çekmeyi unuttum.bunla idareedelim

moruk F aynası değilmi sendeki ?

Caner şu aynalarını görmek nasip olmadı, banada bulsana şu aynalardan uğraştırma beni :)

slm beyler.öncelikle şunu söyliyeyım son hız muhabbetıne sokmak istemıyorum sizleri ama ben cbr mı satıp 250 ye geçme vaktinin geldiğini düşünüyorum...GT 250 R lar düz yolda falz sıkıştırmadan kaç yapıyo uzun yol yapan birisi olarak sizde katılırsınız hız biraz önemli beni bilgilendirirseniz sevinirim...kazasız keyifli sürüşler

150-160 redlıne sokmadan tek kişiyle yapıyor..

Hız istiyorsan 3 milyar daha ver fazer al kardesm
Hem yakıtı diger 600luklere göre daha az olur hemde 260a kadar yolu var=)
Bu motor görüntü şekil motoru;)ama ben racingci olucam diyorsan güzel geçiş motoru;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar