Abi hayırdır millet motorları satıyor hepale: , sahibinden'e şöyle bir baktımda tanıdık simalar var,
ne diyeyim Allah kabul etsin, istediğiniz fiyata satarsınız inşallah, bari siteyi bırakmayın
Sarı bi GTR buldum 4000 liraya... alsam mı napsam![]()
Arkadaslar 2 ay once 0 st kanunı gt 250 r aldm szn gvndnz avrupa yakasnda st kanuni bayısı varmı?
Arkadaşlar 2008 st kanuni de kesici varmı yokmu bilmiyorum ama benim alet dün akşam gazlamaya cıktık örkemle ve 5. vites 11.500 devirde kesiciye girdi hızımda 176 idi nasıl iş anlamadım hani daha önce hiç bir motoru kesiciye sokmamış olsam kesici olmadıgına inanırdım da kesiciye girdiğinde motorun tepkisini yapmam gerekenleri biliyorum ve dün bunları yaşadım yani kesici yok diye duydum şimdi şaşkınlığım buna
Arkadaslar 2 ay once 0 st kanunı gt 250 r aldm szn gvndnz avrupa yakasnda st kanuni bayısı varmı?
St servisindeki usta devir kesici var dedi dün.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------
Yakınsan Avcılarda var bir tane.
Sarı bi GTR buldum 4000 liraya... alsam mı napsam![]()
arkadaşlar 2006 model almak çok mu fena olur.
7.000 kmde ilan bu
bakar mısınız nasıl?
http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_acil_satilik_5200-79WQQaXQQ23789445WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar kimse fikrini söylemeyecek mi???
görünüşte güzel ama motoru görüp dnlemeden motoruna bakmadan (açlıp açılmadıpına ) bir tur atmadan civatalarını kontrol etmeden paslı mı yoksa aşınma varmı vs tamirli parçalarına bakmadan ne diyebiliriz ki ?
söylemek istediğim motor 2006 model ve 7.000 km.
normalde 7.000 km çok sayılmaz ama işte hyosunglara göre çok mu peki?
onun dışında zaten dediğin gibi bir usta ile gidilip a dan z ye kontrol edilecek
arkadaşlar kimse fikrini söylemeyecek mi???
Benim fikrim pahalı... daha üst bir modeli 2008 filan 6000 civarına bulabilirsin... üst model herzaman avantajdır bende zamanında 5000-6000 Tl lerden başladım ama temiz motor çok zor bulundupu için gidip 0 almıştım iyikide oyle yapmışım dertsiz tasasız biniyorum ama bazı özel nedenlerden satıyorum simdi 0 almasaydım daha iyi olurmus diyorumkısacası ne istedigine insan iyi karar vermeli... ben 0ını hesaplı almıştım 8300 civarına filan gelmişti... bence 2006 model bir motor için 5000 TL çok baksana tertemiz cakalazın motoru bile 5400den gitmiş üstelik 2007 modeldi... iyi düşünmek lazım