Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Alışveriş yapan oldumu bilmiyorum ama ben birkaç malzemeye baktım ayne fren vb gibi malzemelerde bence çokda karlı olmayacaktır. NEden derseniz;

mesela fren maneti baktım benimki ucundaki topuz koptuğu için değiştireyim diye fiyatı 46 TL gibi birşeydi. Üstüne birde shipping ekleyince oluyor sana 80 TL buda zaten bayii satış fiyatına denk geliyor yalnız burada önemli olan konu yüksek meblağlı ürünlerde belki kar olabilir...

Shipping quotes are based on the address information you selected:
ESKISEHIR 26100 Turkey
Available Shipping Methods Rates
Zone Rates (Shipping to TR (1 x 0.20kg(s))) TL32.66

yüksek fiyat yani 100 £ geçen fiyatlara devlet kdv ötv ne varsa ekliyo yani hiç karı kalmıyor..

arkadaşlar slmlar.. ismim gökhan yeni üyeyim. hyo gt250r sahibi biri olaraktan hepinizi slmlarım artık bol bol görüşcez:)

arkadaşlar slmlar.. ismim gökhan yeni üyeyim. hyo gt250r sahibi biri olaraktan hepinizi slmlarım artık bol bol görüşcez:)

hos geldın kardesim kazasız belasız kullanmadını dılerım. Bende alıcam bıtane son 1 ay ıcınde sen kaca aldın km flan kacta motorunu tanıtırsan sevınırım:cat:

hos geldın kardesim kazasız belasız kullanmadını dılerım. Bende alıcam bıtane son 1 ay ıcınde sen kaca aldın km flan kacta motorunu tanıtırsan sevınırım:cat:

kardeş 2007 model 2008in 11. ayında trafiğe çıkmış. yani 2009 desek yeridir. 2.400 orjinal kmde. bana komple 6.200tlye mal oldu devir işlemeri ile beraber. durun resimde koymaya çalışıyım:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------

arkadaşlar resim yüklemeyi kısaca tarif ederseniz yada anlatılmış şekli vardı onun linkini verebilirseniz oradan bakarak hallediyim resimleride. imageshake'den yapılıyodu da şimdi yapamadım.

iyiakşamlar. ben siteye birazönce üye oldum. antalyada yaşıyorum ismim merthan. ben 5 sene önce 1000rr kullandım 1 sene. şimdi motorum yok ama bu 250gt r hoşuma gitti. size bir sorum olucak. ben antalyadan çıkıp istanbula yani 860km bu motorla gidebilirmiyim sizce? yani yağ soğutmalı olması benim kafamda sorular oluşturdu. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

5 sene önce yazmışım yanlış basmışım tuşa 2 sene önce 2006model RRım vardı geçen sene sattım

iyiakşamlar. ben siteye birazönce üye oldum. antalyada yaşıyorum ismim merthan. ben 5 sene önce 1000rr kullandım 1 sene. şimdi motorum yok ama bu 250gt r hoşuma gitti. size bir sorum olucak. ben antalyadan çıkıp istanbula yani 860km bu motorla gidebilirmiyim sizce? yani yağ soğutmalı olması benim kafamda sorular oluşturdu. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

5 sene önce yazmışım yanlış basmışım tuşa 2 sene önce 2006model RRım vardı geçen sene sattım
arkadaşım slmlar. bu motorun özelliği V motor olması. bu da motora hem tork hemde uzun yol için motoru yormama imkanı sağlıyor. heryere rahatça gidebilirsin.. (kimse bana daha yeni almışsın motoru nerden biliyosun falan demesin ben 1 yıldır bu motoru araştırıyorum nerdeyse 1 yıldır onla yatıyorum diyebilirim) :)

Arkadaşlar orj st kanuni egzostuyla takaslı tiger,smokehead,devil,twobrothers,akrapoviç,yoshimura marka egzost aranıyor haberiniz ola ;) egzost üste bir miktar parayla takaslı :D

teşkedrim bilgileriniz içn.haklısınz.aynı fiyatlara çıkaracaklarki mejbur tr kazığı yiyelim.
ama bizm bi abiden duydum.ybr içn 1/3 fiyatına parçalar getitrtmişler.
baya bi ihtiyacm olursa(inş olmaz)deniycem bakalım

yüksek fiyat yani 100 £ geçen fiyatlara devlet kdv ötv ne varsa ekliyo yani hiç karı kalmıyor..[/QUOTE
anladıgım kadarı ile akilos.esnaf bu tur işlerle ugraşıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:14 ----------

konyalı.gökan arkadaş.aramızaa hoş geldin iyi formlar diliyorum.:cat:

Hocam orjinal egzoz kalsın değiştirme benim bildiğim kadarıyla muayene sırasında orjinal ekzoz istiyorlar diye biliyorum tecrübem yok kulaktan dolma bilgi... varsa daha net bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar orj st kanuni egzostuyla takaslı tiger,smokehead,devil,twobrothers,akrapoviç,yoshimura marka egzost aranıyor haberiniz ola ;) egzost üste bir miktar parayla takaslı :D

Beyler Resim şow başlıyor hazırmısınız=)
Çakoo kapışalım hadi kardeşim=)

Caner senin şu hyonu bı göremedik dostum=)Resim isteriz.d

evet resimler beylerrr:

yüksek fiyat yani 100 £ geçen fiyatlara devlet kdv ötv ne varsa ekliyo yani hiç karı kalmıyor..[/QUOTE
anladıgım kadarı ile akilos.esnaf bu tur işlerle ugraşıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:14 ----------

konyalı.gökan arkadaş.aramızaa hoş geldin iyi formlar diliyorum.:cat:

eyw saffet kardeş. YANLIZ bana biri şu resim atma işini bi kısaca açıklayıverse yada açıklanmış bir linki bir zahmet gösterse de sizi motorumla tanıştırıyım bi görün bakalımm;)

bende bugün temizlik yaptım malum kaç gündür toz toprak çamur, eee madem ozan başlattı bizede devam ettirmek düşer.

12022010864.jpg

12022010863.jpg

12022010860.jpg

12022010859.jpg

12022010858.jpg

12022010857.jpg

12022010856.jpg

12022010855.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar