:salut: arkadaşlar uzun süredir yoktum ...
bu geçen pazar 40 kmlik bir yol yaptım 20 kmden sonra bildiğim herzaman girdiğim bir viraj geldi önüme ..nasıl anlatayım bilemiyorum viraj sağa doğru gayet geniş bir viraj.. viraja yaklaştım pozisyon aldım döneceğim o anada gözüm hız göstergesine takıldı aman allahım net 140km:salut: o anda ne yapacağımı şaşırdım resmen kitlendim ve düşünün motor giriyopr düz bir şekilde viraja girdim ve sola doğru gitmeye başladım bir hata daha elim frene gitti baktım duramayacağım yol çift şerit yoluın ortasındaki refüje çarpacağım o anda u tali yol bağlantısı için olan boşluğa denk geldim ve karşı şerite geçtim

ale: o anda karşıdan ne geliyor olsa kafadan girecektim..allahtan pazar günü olması sebebiyle yolda hiç araç yok tu ve o yolunda bana göre soluna geçip anca motoru durdurdum motordan indim ben nerde hata yaptım allahım da bu başıma geldi kabul ediyorum 140 bayağı yüksek bir hız ama ben demekki öncesinde 160lara çıkmışım ve 140 inince yavaşladığımı sanmışım ve bence o 140 görmeseydim ben o virajı alacaktım çünkü viraj bile sayılmayacak genişlikte bir şeydi..30 derecelik bilemedin 35 derecelik bir viraj benim kafama takılan neden öylece dona kaldım acil cebvaplarınızı bekliyorum... kalın sağlıcakla:salut: tank tokatlama olayından sonraki en korkunç olay yaw:farao:
ne diyeyim tekeriniz düz bassın...