dediğin doğru biraz kapsamlı bi soru sormuşum ben daha önce hiç motor kullanmadım 2 senedir merak içinde bakınıorum şimdi fırsatım oldu askere gitmeden biraz kullamak istiorum ... sorum yeni başlayanlar için zorlukları neler..bunları burdda siz kullananlardan okursam acemiliğimi daha kolay atlatırım die düşünüorum![]()
Bu dediğin hangi egzozdur sado ? Ben de duydum Tiger sesi 7-8ooo den snra iğrençleşiyodu :silent:
topic açtım bi el atın lütfeeenn...:salut:ale:http://www.motosiklet.net/forum/mt-...bin-devirden-yukari-cikmiyor.html#post1878565
dostum aynısını benimki yapmıştı.yıkarken karbüraatöre su kaçırmışım.servis bir baktı içi su dolu.sen buraya nasıl geldin bravo dedi.aksıra tıksıra zor gittim halbuki.karbüratörü temizledikten sonra dene dedi olmazsa depodaki benzini boşaltıp depoyu temizleriz dedi.fakaat karbüratörden sonra arıza kendiliğinden bitti.şimdi köpek gibi gaz yiyor.bende asla hortumla yıkamıyorum.süngerle ıslatıp köpürtüp siliyorum.kolay gelsin
bence depoya su kaçırmış olabilirsin dostum.depodandaa sonuçta enjeksiyona oradanda silindire gidiyor.ikinci bir şık kutupbaşı oynama yapıyo olaabilir sarsıntıda.gerçi biraz zor ama.birde selenin altında beyin öne çıkabiliyor onu tam yerine ittiriver dene bence.enson olarakta aklıma tek buji mi çalışıyor sorusu geliyor.bujileride temizlet olmuyorsa bilki su kaçmıştır yakıtın içine.sulu benzin denk geldikçe keser gazı.can dostum güzel insan cevbap için teşekkürler... ama ve lakin s&t de karbüratör yok enjeksiyonda baya kapalı bişi olabilirmi acaba enjektörler sumu dolu acaba offfale:
ale:
r:
Memo cuğum; Size kaçar kez dedim hatırlamıyorum! Su motorları su ile yıkamayın ! Silin yahur:
bence depoya su kaçırmış olabilirsin dostum.depodandaa sonuçta enjeksiyona oradanda silindire gidiyor.ikinci bir şık kutupbaşı oynama yapıyo olaabilir sarsıntıda.gerçi biraz zor ama.birde selenin altında beyin öne çıkabiliyor onu tam yerine ittiriver dene bence.enson olarakta aklıma tek buji mi çalışıyor sorusu geliyor.bujileride temizlet olmuyorsa bilki su kaçmıştır yakıtın içine.sulu benzin denk geldikçe keser gazı.[/QU
kutup başları sağlam beyinde yerinde su üzerinde duıruyorum...
hyosung zaten 2008 dahi girmediki 2009,,2010 nasıl olsun....
şunuda bilmen lazım imalat aynı sadece disbiritör farklı......
Hocam şimdi senin dediğinden 2008 Hyosung Türkiyede olmayacağını mı çıkarmalıyız? Ama piyasada bisürü 2008 model hyosung mevcut. Biraz açabilirmisin demek istediğini...
Hocam şimdi senin dediğinden 2008 Hyosung Türkiyede olmayacağını mı çıkarmalıyız? Ama piyasada bisürü 2008 model hyosung mevcut. Biraz açabilirmisin demek istediğini...
onlar 06-07model 08 trafiğe çıkanlar, öyle bakarsan 2010hyosunglar bile var hala bazı mağazalarda... 2008 model ve sonrası st kanuni olarak geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------
birde dün sabah saat 06da vatan caddesinden işe giderken birde baktım yol ufka kadar açık, dedim verelim çoşkuyu bi, max çıktığım hız 10.500devir 160, dahasına devir almadı motor yada yolun sonuna geldiğim için ben gazı mecburen kesmiş olabilirim.
Şimdi bir soru;
Kanuni hep devir kesici koyduğunu söylüyordu, şimdi boşta motoru 13.000devire kadar çıkartabiliyoruz ama 5.viteste çıkartamadım acaba bahsedilen kesici bu olabilir mi?? Böyle birşey mümkün müdür?