- Konu Yazar
arkadaşlar önceliklle hepinizin bayramı kutlu olsun inşaallah hepimiz sevdiklerimizle nice sağlıklı mutlu bayramlar görürürz..
iyi dileklerimizden sonra
asıl konuya geliyorum.. ya arkadaşlar allah aşkına bir el açın..benim sorunum teşhis.sorunumun nereden kaynaklandığını bilsem şıp diye çözeceğim allaha şükür servis paça konusunda hiç sıkıntı yaratmıyor ne parça lazımsa hemen isteyelim diyorlar..bulunduğum yer mardin servisim d.bakırda.arada 140 km yol var.artı oradaki servis benim burdaki motorcum kadar bilmiyor.benim soruna gelince. benim makina sabah veya akşam çalıştırdığımda hatta dün akşam gaz vermeden çalışmadı eskiden sadece marşla çalışıyordu belki havanın soğuk olmasından kaynaklandı o önemli değil.çalıştırdıktan sonra bir miktar gaz vererek.rölantide gözel çalışıyor.takıyom vitese hareket ve hayal hayl kırıklığı elçik neredeyse 3 -2 açık ama gaz devir saatti inadla 3bin devrin üzerine çıkmıyor.arada debriyaja basıp gaz veriyorum bi alıyor aldığındada pat pat sesler gelir egzostan.bir süre bindikten sonra yavaş yavaş düzelmeye başlıyor.ama genede bazen patlamalar yaşanabiliyor..bir ara gaz yemiyorde yine açtık baktık hava filtresi silindir girişlerinde yerinden çıkmış bu sefer daha başka bişi resmen gaz almıyor arkadaş... buna benzer sorunu olup çözen fikri olan arkadaşlardan rica ediyorum bilgilerini paylaşsınlar..sevgiler saygılar vallahi buruk bir bayram geçiriyorum...
ale: ya arkadaş hiç bişi motorda sıkıntı olduğu zaman üzüldüğüm kadar beni etkilemiyor..ne iş ne kriz esnaf hali işte .. lütfen önemle rica ediyorum bir yardım... mehmet kavan 05447164113 [email protected]
her iki iletişim aracım da emrinizde hattım sabit bi çagrı atın arayayım lütfeenn.:silent::silent:
iyi dileklerimizden sonra
her iki iletişim aracım da emrinizde hattım sabit bi çagrı atın arayayım lütfeenn.:silent::silent: