Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sahibinden.com'da Mağazadan satılan Hyosung'lar için taksitli satıs yapıyorlar !

Bu arada arkadaslar; Jant seridimden 6 lastiklik daha cıkar demiştim :) hesapladım 15 lastiklik daha cıkıyor :queen:

sahibinden.com'da Mağazadan satılan Hyosung'lar için taksitli satıs yapıyorlar !

Bu arada arkadaslar; Jant seridimden 6 lastiklik daha cıkar demiştim :) hesapladım 15 lastiklik daha cıkıyor :queen:

la çako şu 15 taneden iki tane gönderiver ön camıda sök gönder ben de sana onu kaplatayım puhahahaha:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen:

slm'lar herkeze Dostlar gecen sehpalardan bahsetmiştim ama çok pahallı geldi bende oturdum cizim yaptım sehpa icin sonrada gitti sanayiye arkadaşlar var beraber yapı verdik sehpaları... ve lira harcamadım :D tabi arkadşlarım oldukları için buyrun fotolar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------

gayet sağlıklı bir şekilde motor havada :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 ----------

motoruda evin içine aldım aküyü filan sökmiycem arada gidip çalıştırıcam birkac günde bir, birde güzel bir temizlik yapıcam sanırım dahada problem olmaz

Son düzenleme:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun semih hocam, gayet uygun çözmüşsün sehpa işin. önemli olan görüntüsü değil işlevi... :)

böylece piyasada satılan "altın kaplamalı" sehpalardan almayıp en az 200 lirayı cepte tutmuş oldun...

helal olsun semih hocam, gayet uygun çözmüşsün sehpa işin. önemli olan görüntüsü değil işlevi... :)

böylece piyasada satılan "altın kaplamalı" sehpalardan almayıp en az 200 lirayı cepte tutmuş oldun...

demı ama dostum önemli olan işlev :) valla gül gibi oldu ben bilare boyarım onu tam süper olur :cat:

çako sonunda tekeri turuncu yaptın helal olsun iyi çözüm bulmuşsun...

Semih hocam mükemmel olmuş acaba beleşçilik yapsak şunların ölçülerini verebilir misin? bide bunları koyarken tek yapabilionmu biri yardım etmeli mi?

Selamın aleykum hyo Gt kullanıcıları.3 ay önce mondial 125zn mi sattım.Şimdi Gt250 Naked ya da Gt250R düşünüyorum.performansının ve kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum.Tek kafama takılan Eski Hyosungların parçasının bulunamadığını söylüyor arkadaşlar,satan da pahalı satıyormuş haliyle.Hyosung kullanıcılarına sormak istedim var mı böyle bir sorun?Bulabiliyor musunuz parçaları?Fiyatları nasıl? Sağolun şimdiden.:)

Parçalar aynı zaten bildiğim kadarıyla sıkıntı yok o açıdan genel olarak zaten pahalı servislerindeki parça fiyatları. Bi hava filtresine 285 lira fiyat çekebiliyorlar rahatlıkla....

çako sonunda tekeri turuncu yaptın helal olsun iyi çözüm bulmuşsun...

Semih hocam mükemmel olmuş acaba beleşçilik yapsak şunların ölçülerini verebilir misin? bide bunları koyarken tek yapabilionmu biri yardım etmeli mi?

cizimini koyarım kardeşim bir iki güne, tek başına olmuyo malesef yardım gerekiyor :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 ----------

Sehpa işini iyi çözmüşsün.

eyvallah sizede tafsiye ederim :cat:

parçalar aynı zaten bildiğim kadarıyla sıkıntı yok o açıdan genel olarak zaten pahalı servislerindeki parça fiyatları. Bi hava filtresine 285 lira fiyat çekebiliyorlar rahatlıkla....

o vicdansız 285 çektiğinde siz ne yapıyorsunuz? Başka yerden daha ucuza mı bulup takıyorsunuz yoksa mecburen veriyormusunuz 285 i ?

o vicdansız 285 çektiğinde siz ne yapıyorsunuz? Başka yerden daha ucuza mı bulup takıyorsunuz yoksa mecburen veriyormusunuz 285 i ?

orjinal parça fiyatları uçuk durumda zaten, orjinal parça takacam diyorsan mecbur vereceksin. yada çıkma veya aynı ama başka modelin ucuz bi parçasını arayacaksın

orjinal parça fiyatları uçuk durumda zaten, orjinal parça takacam diyorsan mecbur vereceksin. yada çıkma veya aynı ama başka modelin ucuz bi parçasını arayacaksın

way anasını sayın seyirciler. insanların gt250r sevgisine ara gazı veriyo bu servsçiler.Ben yamaha fabrikasında çalışıyorum afrikaya mobilet parçası yolluyoruz kolilerle bir koliye 100 tane mal koymam gerekiyo bakıyorum kolide boşluk var atıyorum 3 -5 tane daha :D adamlar sırf benim yolladaığım fazlalarla 10 -15 tane mobilet yapmışlardır.Maksat müslüman sevinsin.:DNerde herkesde bendeki düşünce?

way anasını sayın seyirciler. insanların gt250r sevgisine ara gazı veriyo bu servsçiler.Ben yamaha fabrikasında çalışıyorum afrikaya mobilet parçası yolluyoruz kolilerle bir koliye 100 tane mal koymam gerekiyo bakıyorum kolide boşluk var atıyorum 3 -5 tane daha :D adamlar sırf benim yolladaığım fazlalarla 10 -15 tane mobilet yapmışlardır.Maksat müslüman sevinsin.:DNerde herkesde bendeki düşünce?

düşündügün için teşekürler.benim bir tanıdıgımda bize anlatırdı hollandada cam elyaf fafrikasında calışırken mal eger türkiyeye gidecekse düşük kğ etiketi yapıştırıtmış veya komşumuz ülkeye gidecekse yüksek kğ yapıştırıtmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar