sahibinden.com'da Mağazadan satılan Hyosung'lar için taksitli satıs yapıyorlar !
Bu arada arkadaslar; Jant seridimden 6 lastiklik daha cıkar demiştimhesapladım 15 lastiklik daha cıkıyor :queen:

helal olsun semih hocam, gayet uygun çözmüşsün sehpa işin. önemli olan görüntüsü değil işlevi...
böylece piyasada satılan "altın kaplamalı" sehpalardan almayıp en az 200 lirayı cepte tutmuş oldun...
çako sonunda tekeri turuncu yaptın helal olsun iyi çözüm bulmuşsun...
Semih hocam mükemmel olmuş acaba beleşçilik yapsak şunların ölçülerini verebilir misin? bide bunları koyarken tek yapabilionmu biri yardım etmeli mi?
Sehpa işini iyi çözmüşsün.
parçalar aynı zaten bildiğim kadarıyla sıkıntı yok o açıdan genel olarak zaten pahalı servislerindeki parça fiyatları. Bi hava filtresine 285 lira fiyat çekebiliyorlar rahatlıkla....
o vicdansız 285 çektiğinde siz ne yapıyorsunuz? Başka yerden daha ucuza mı bulup takıyorsunuz yoksa mecburen veriyormusunuz 285 i ?
orjinal parça fiyatları uçuk durumda zaten, orjinal parça takacam diyorsan mecbur vereceksin. yada çıkma veya aynı ama başka modelin ucuz bi parçasını arayacaksın
o vicdansız 285 çektiğinde siz ne yapıyorsunuz? Başka yerden daha ucuza mı bulup takıyorsunuz yoksa mecburen veriyormusunuz 285 i ?
arkadaşım.GT250R var.mersin erdemlide kanuni bayii var kredi kartın varsa veriri geniş bilgi için beni ara soruşturayımResmi site bakım aşamasında acılmıyor , motoru taksitli olarak alabilicegimiz bir bayi var mı acaba yardımcı olrsanız sevinirim.
way anasını sayın seyirciler. insanların gt250r sevgisine ara gazı veriyo bu servsçiler.Ben yamaha fabrikasında çalışıyorum afrikaya mobilet parçası yolluyoruz kolilerle bir koliye 100 tane mal koymam gerekiyo bakıyorum kolide boşluk var atıyorum 3 -5 tane dahaadamlar sırf benim yolladaığım fazlalarla 10 -15 tane mobilet yapmışlardır.Maksat müslüman sevinsin.
Nerde herkesde bendeki düşünce?