Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tanışalım kardeşim :) şimdi yani şölede bişey var yarın birgün bu işin ustaları aliimleri biyer geliyo bi an geliyo sıkıntı çekiyolar başlarına iş geliyo o yüzden o konuda endişe etmek istemiyorum ama cahilcede atlama istemiyorum :D

sakin ol akıllı adımlar at aceleye getirme kısmetse olur :wiinkk:

tanışalım da istanbul damısın nerdesin ??

benim ön amortisörlerde çok yumuşak ve sık sık tank slapping depo tokatlama yapıyor makina sertleştirmek gerekiyor..Hasanpaşadaki niyazi ustaya gidebilirsin orası güzel..:cat: ama mutlaka sertleştir büyük makinalarda gördüğün gibi sert amortisörler var ve makinalar yere yapışıyor bizimkileride öyle ayarlamak gerekiyor..en kısa zaanda yaptır..yumuşak amortisör spor motosiklette iyi değil

Evet dediğin doğru banada çok yumuşak geldi dün bidaha baktımda yaylanıo park ederken fln yani.Hasanpaşada ki niyazi usta tam olarak nerde arkadaşım bi tarif ede bilirmisin ?

h3 olması fark etmıyo sanırım ama arttıkca tktımı de artıyo aküyü ayrıca bende beyaz takmayı dusunuyorum takan arkadslar varsa bı tecrube yardımı alabılırmıyım

4 Gündür Alaşehir'deyim, yanımda laptop var ama, etrafta wireless modemi olan yok, internet alamadım.Cafeden giriyorum şu an.

Yeni "Hyo'lananlara" hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız diyorum.

Geçen hafta P.tesi günü -Buraya foto da koymuştum- hatırlıyorsunuz, benim motor minibüsün içinde savrulup yan sabitleme borusuna vurmuştu ve grenajla depoda çizikler olmuştu...

Perşembe günü depoya retuş yaptırdım, grenaja ise lokal boya attırdım, güzel oldu.Yarın fotoları koyarım.

Hadi, tekeriniz düz bassın, kazasız belasız.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h3 olması fark etmıyo sanırım ama arttıkca tktımı de artıyo aküyü ayrıca bende beyaz takmayı dusunuyorum takan arkadslar varsa bı tecrube yardımı alabılırmıyım

beyaz ampul işinizi çok görmez. kesin çözüm xenon'dur. bizim farlarımız mercekli olduğu için karşıdan gelenin gözünü de almaz. ben taktım ve memnunum...

beyaz ampul işinizi çok görmez. kesin çözüm xenon'dur. bizim farlarımız mercekli olduğu için karşıdan gelenin gözünü de almaz. ben taktım ve memnunum...

Pleoptonik far deniliyor bunlara en iyi özelliği arkadaşında dediği gibi kendinden mercekli farı olmasından dolayı xenon kiti daha etkili çalışıyor

kısalar H3, uzunlar H1 bizim motorda, ama kesin çözüm xenon elbette

önden girip süpermani oynayacağıma yatırıp ninja kaplumbağa gibi sırt üstü sürüklenirim daha iyi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar