Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar foto ekleme konusundan bilgisi olan yokmu? eklicem beceremedim bitürlü küçük ekliyo fotoları

http://[URL=http://img3.imageshack.us/i/12092009003w.jpg/]
12092009003w.jpg
[/URL][/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 PM ----------

arkadaşlar eklemeyi başardım sonunda :) birkaç değişiklik yaptım bende, önce plakalıkta kurtuldum malum ufak sinyaller taktım, dikiz aynalırnı değiştim, öncama film cektim, nasıl olmuş sizce bide yazıdan kurtula bilsek ama ona cözüm üretemedim :)

arkadaşlar eklemeyi başardım sonunda :) birkaç değişiklik yaptım bende, önce plakalıkta kurtuldum malum ufak sinyaller taktım, dikiz aynalırnı değiştim, öncama film cektim, nasıl olmuş sizce bide yazıdan kurtula bilsek ama ona cözüm üretemedim :)

Tebrikler gerçekden çok güzel iş çıkarmışın. Çok daha yakışıklı olmuş:cat:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam, çok tatlı olmuş, maşallah. Allah nazarlardan saklasın, güle güle kullan inşallah. aynalarda yakıyor haa... :mrgreen:

oooo süper olmuş motor cillop aman üzerindekiler hariç başka çizik vuruk göstermesin Allah..

bu arada yakında bende o aynadan alacam:) önce xenon için para ayırmam gerekiyo sonrası kolay

Eyvallah arkadaşlar sağolun, hiç birimiz kaza bela görmeyiz inş. vede nazar olayı Allah hepimizi ondan uzak tutsun çok fena nazar olayı....

yavuzum teşekkürler katkılarından dolayı :)

Forbit motorun güzel olmuş ellerine sağlık.Aynalar ı trkiyeden mi aldın yurt dışı mı:silent:

Allah kazasız belasız kullandırsın dostum....

Dostlar arka lastiğime güvenmiyorum hiç deminde bi ustaya gösterdim lastikte diş var fakat bayatlamış sanki lastik dedi. Michellen a baktım fiyatlar uççuyo,metzeller de fln fiyat nasıl acaba son zamanarda lastik alan var mı arkdaşlar ? İstanbul da en uygun nerde bulabilirim ?

Arka lastiklerimiz sağlam değil ayrıca yanakları cok geniş.. Arka lastiği 150-60-17 almak lazım :cat:

Arka lastiklerimiz sağlam değil ayrıca yanakları cok geniş.. Arka lastiği 150-60-17 almak lazım :cat:

çok geniş değil tam ayarında biraz yatırmasını bilmek gerekiyor (= ben 2 kişi nerdeyse peglere kadar yatırdım bu motoru tabi aşağı doğru kavşak virajında olduğuzu ve lastiklerin bitik olduğunu düşünürsek ön taraf bi anda kaymaya başladı neyseki çokta hızlı olmadığım için ufak bi gidon müdehalesi yaparak birazda cidden şans yardımıyla toparladım motoru ama biraz daha yatırabileceğimi ve motorun kaymayacağını bilsem motorun virajlarda peglere kadar yatırırdım :queen:

arkadaşlar hyosung gt 250 r dan kawasaki ninja gibi bi ses alınabilir mi ?bide bu motor ehliyetlerinde a2 b filan oluyo hyosung gt 250 için hangi ehliyet alınması gerek?

arkadaşlar hyosung gt 250 r dan kawasaki ninja gibi bi ses alınabilir mi ?bide bu motor ehliyetlerinde a2 b filan oluyo hyosung gt 250 için hangi ehliyet alınması gerek?

motosiklet ehliyetleri diye bir kavram yoktur ve a2 ve b den oluşmamaktadır.
a2 sınıfı sadece motosiklet grubuna giren araçlar içindir b ise binek olarak kullanılan ve kullanılabilecek araçlara ait bir sınıftır

dolayısıyla a2 ehliyetinin olması gerekli
bu motorların 2side 2pistonlu motordur sesleri birbirine benzer hyosungta ses biraz daha tok çıkabilir v motor olmasından dolayı
ama 2 motoruda yan yana dinleme şansım olmadı

V motorun eksileri ve artıları nelerdir. Bir kullanıcı olarak az çok bilirsin belki :)

V motorun eksileri ve artıları nelerdir. Bir kullanıcı olarak az çok bilirsin belki :)

çok bi eksisi yok denemez aslında v motorlar sıralı motorlara göre daha torklu ve düzgün kullanımda çok daha uzun km'ler seni sorunsuz götürebilecek motorlardır ama hyosung kulisinde bu işler pek bu şekilde yürüyor denemez

neden dersen parçaları o kadarda süper kaliteli denemez japonlarınki kadar
mesela goldving ve vfr'dada v motor vardır ama çok uzun km'ler tık demezler sıralı 4 motorlara çok daha üstündürler dayanıklılık olarak sonuç olarak çok ağırı yüksek devirleri zorlarsanız motoru sürekli olarak sıkıştırısanız motorda sizi bir süre sonra krank yamulması ve dolayısıyla motorun kilitlenmesiyle sizi üzecektir :cat:

ama 250cc bir motor olarak değerlendirip gücüne göre oynarsanız bu motorla çok uzun km'ler götürür sizi yakıt olarak uygun devirlerde avantajlıdır ara hızlanmaları daha iyidir

çok bi eksisi yok denemez aslında v motorlar sıralı motorlara göre daha torklu ve düzgün kullanımda çok daha uzun km'ler seni sorunsuz götürebilecek motorlardır ama hyosung kulisinde bu işler pek bu şekilde yürüyor denemez

neden dersen parçaları o kadarda süper kaliteli denemez japonlarınki kadar
mesela goldving ve vfr'dada v motor vardır ama çok uzun km'ler tık demezler sıralı 4 motorlara çok daha üstündürler dayanıklılık olarak sonuç olarak çok ağırı yüksek devirleri zorlarsanız motoru sürekli olarak sıkıştırısanız motorda sizi bir süre sonra krank yamulması ve dolayısıyla motorun kilitlenmesiyle sizi üzecektir :cat:

ama 250cc bir motor olarak değerlendirip gücüne göre oynarsanız bu motorla çok uzun km'ler götürür sizi yakıt olarak uygun devirlerde avantajlıdır ara hızlanmaları daha iyidir
Duzeltmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Arkadasim hyosunglarda 2 piston zamanlamasi ayni sekildedir yani iki silindir isi bolmeden ayni zamanda yapmakda bu nedenlede krank miline dusen yuk cok fazla...
demem o ki bir silindir emme-sikistirma yaparken digeri patlama-egzost yapmiyor...
bu nedenle ne kadar yuklenirsen yuksek devir o kadar zorlaniyor ve dolayisi ile silindir yaglaman azaliyor.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar