önden girip süpermani oynayacağıma yatırıp ninja kaplumbağa gibi sırt üstü sürüklenirim daha iyi![]()
Hic dusmeyin daha iyi Allah gostermesin sizlere.ben gordum ya:salut:bilirim acsini.
önden girip süpermani oynayacağıma yatırıp ninja kaplumbağa gibi sırt üstü sürüklenirim daha iyi![]()
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]arkadaşlar eklemeyi başardım sonundabirkaç değişiklik yaptım bende, önce plakalıkta kurtuldum malum ufak sinyaller taktım, dikiz aynalırnı değiştim, öncama film cektim, nasıl olmuş sizce bide yazıdan kurtula bilsek ama ona cözüm üretemedim
![]()
Arka lastiklerimiz sağlam değil ayrıca yanakları cok geniş.. Arka lastiği 150-60-17 almak lazım :cat:
arkadaşlar hyosung gt 250 r dan kawasaki ninja gibi bi ses alınabilir mi ?bide bu motor ehliyetlerinde a2 b filan oluyo hyosung gt 250 için hangi ehliyet alınması gerek?
V motorun eksileri ve artıları nelerdir. Bir kullanıcı olarak az çok bilirsin belki![]()
sanki turuncusu daha koyu ve kurukta oynama yapmışsın gibi plakalık iptali dışında
Duzeltmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!çok bi eksisi yok denemez aslında v motorlar sıralı motorlara göre daha torklu ve düzgün kullanımda çok daha uzun km'ler seni sorunsuz götürebilecek motorlardır ama hyosung kulisinde bu işler pek bu şekilde yürüyor denemez
neden dersen parçaları o kadarda süper kaliteli denemez japonlarınki kadar
mesela goldving ve vfr'dada v motor vardır ama çok uzun km'ler tık demezler sıralı 4 motorlara çok daha üstündürler dayanıklılık olarak sonuç olarak çok ağırı yüksek devirleri zorlarsanız motoru sürekli olarak sıkıştırısanız motorda sizi bir süre sonra krank yamulması ve dolayısıyla motorun kilitlenmesiyle sizi üzecektir :cat:
ama 250cc bir motor olarak değerlendirip gücüne göre oynarsanız bu motorla çok uzun km'ler götürür sizi yakıt olarak uygun devirlerde avantajlıdır ara hızlanmaları daha iyidir
Açıklamalar için teşekkür ederim:rendeer: