- Motosikleti
- ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Arkadaşlar selam
Ben nexusumu sattım, sizden biraz fikir alayım dedim. Vitesli motora geçiş aşamasındayım. Kafamdaki modellerden biri de GT250R. Amacım 1-2 sene bununla oyalanmak ve sonra daha büyük cc bir Naked'a geçiş yapmak. Aslında direk olarak 2004 ve sonrası Fazer almak istiyorum ama aletin seriliği beni korkutuyor. İki tekerde 30.000km den fazla tecrübem olsa da bu tecrübeyi sürekli olarak otomatik makinelerde yaptım. Vitesli de kullandım ama yine de kendimi eksik hissediyorum bu konuda.
Neyse gelelim konumuza
Videolarda gördüğüm kadarıyla GT250R gayet seri sanki? Kafamda hep acaba nexusun seriliğini gücünü arar mıyım şüphesi var. Hiç kullanmadığım için canlandıramıyorum kafamda. En çok merak ettiğim konu ise tercih yaparken enjeksiyonlu S&T mi yoksa karbüratörlü Hyosung' mu tercih etmeliyim? Aslında yeni teknoloji olması ve daha ekonomik olması açısından S&T düşünüyorum. Bir de bu makinelerin krank kırma gibi bir kronik sorunu olduğunu biliyorum, eski hyo larda yani. O da redline da çok zorlanırsa sanırım.. Yenilerde devir kesici varmış çünkü. Bunun dışında ciddi sorun yaşayan var mı?
Uzun lafın kısası, ben beni yolda bırakmayacak bir makine istiyorum. Yeri geliyor haftasonu çıkıyorum, 1000km. yol yapıp dönüyorum çünkü. GT250R'a bu konuda güvenebilir miyim? He bir de unutmadan, konfor nasıl? :mrgreen: Kaç km sonra tutulmaya başlar sırtım belim?
Ya da tutulur mu ki? :wiinkk:
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Neyse gelelim konumuza
Uzun lafın kısası, ben beni yolda bırakmayacak bir makine istiyorum. Yeri geliyor haftasonu çıkıyorum, 1000km. yol yapıp dönüyorum çünkü. GT250R'a bu konuda güvenebilir miyim? He bir de unutmadan, konfor nasıl? :mrgreen: Kaç km sonra tutulmaya başlar sırtım belim?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler...