bunun yada naked modelinin 2.elini almak üzereyim, kadıkoyde gosterebileceğimzi bi usta varmı acaba..
Hasanpaşa'da Niyazi Usta vardır; Ali Ruhi Sokak'ta.
bunun yada naked modelinin 2.elini almak üzereyim, kadıkoyde gosterebileceğimzi bi usta varmı acaba..
600cc motora nasıl benzin yetiştiriyorsunuz? 250 kuruş falan yakıyor mu bu motorlar?
hyosungmu st mi kavgası daha 10sene sürer, ama önümüzdeki bi kaç yıl st olacağı kesin. 09 model her bayide var hemde dolu dolu. şuan bugünkü zamdan sonra satışı 9.500+200 plaka ruhsat vs ekleyin üzerine
saol dostum. boy meselesine de çözüm bulduk mu şahane olcak (192-118)
emre hayırdır çok takılmaya başladın buralarda 600fi satıp gt250r mı alıcan yoksa![]()
Bir ayağım hep burada zaten, köklerimizi unutmadık:bounce: Varsa bir birikimimiz ve tecrübemiz paylaşalım di mi?:wiinkk: İleride neyin ne olacağı belli olmaz ama şimdilik yok öyle birşey![]()
Doğrudur 250 kuruş civarı yakıyor düşük cc motosikletlere genellikle haftanın her günü büyük cc motosikletlerede hafta sonları binilir bu benzin fiyatları ile![]()
hehehhe eyw doğru diyosun :mrgreen:
Aynen dediğin gibi oluyor.![]()
Dün okula motorla gittim.
Motora şehiriçinde doğru dürüst binmeden uzun yola çıktım...
Şehirdışında motoru kullanmak daha zevkli geldi.
Motor okulda çok ilgi çekti, en çok ta kızlar ilgilendi, eee...ne de olsa kasa 650'lik
Baktım, okul güzel, motor zaten güzel, kızlarrr...süppeerrr...
Gelgelelim, yaş muhalefeti nedeniyle, ders bitiminde kös kös İzmir'e eve döndüm![]()
Sizin ilk motorunuz muydu? Eğer öyleyse alışmak zor oldu mu?
Ha bu arada dolar tekrar düşmeye başladı. Hükümet bir iki gün sonra IMF anlaşmasını açıklayınca 1.6'nın da altına düşer. Bakalım bizim motorun fiyatı yine değişecek mi... En iyisi USD olarak bir fiyat versinler de kendi hesabımızı kendimiz yapalım.
Evet kantele ilk motorum gerçekten çok memnunum, herhangi bir zorluk yaşamadım alışma sürecimde...
arkadaslar bi ricam olcak![]()
istanbulda hyosung yada S&T kanuni icin güvendiginiz servis veya ustalar??![]()