Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

emre hayırdır çok takılmaya başladın buralarda 600fi satıp gt250r mı alıcan yoksa :p

600cc motora nasıl benzin yetiştiriyorsunuz? 250 kuruş falan yakıyor mu bu motorlar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hyosungmu st mi kavgası daha 10sene sürer, ama önümüzdeki bi kaç yıl st olacağı kesin. 09 model her bayide var hemde dolu dolu. şuan bugünkü zamdan sonra satışı 9.500+200 plaka ruhsat vs ekleyin üzerine

saol dostum. boy meselesine de çözüm bulduk mu şahane olcak (192-118:))

Bu küresel ısınma ve petrol fiyatlarındaki artış sonucunda en geç 5 sene içinde elektrikle çalışan ya da hibrit motorların seri üretimine geçilir. Bizim 5-6bin lira yanar da 20-30 bin lira verilip alınan 1000'lik motorların hali ne olur bilmem.

emre hayırdır çok takılmaya başladın buralarda 600fi satıp gt250r mı alıcan yoksa :p

Bir ayağım hep burada zaten, köklerimizi unutmadık:bounce: Varsa bir birikimimiz ve tecrübemiz paylaşalım di mi?:wiinkk: İleride neyin ne olacağı belli olmaz ama şimdilik yok öyle birşey:)

Son düzenleme:
Dün okula motorla gittim.
Motora şehiriçinde doğru dürüst binmeden uzun yola çıktım...

Şehirdışında motoru kullanmak daha zevkli geldi.

Motor okulda çok ilgi çekti, en çok ta kızlar ilgilendi, eee...ne de olsa kasa 650'lik:)

Baktım, okul güzel, motor zaten güzel, kızlarrr...süppeerrr...

Gelgelelim, yaş muhalefeti nedeniyle, ders bitiminde kös kös İzmir'e eve döndüm:)

Dün okula motorla gittim.
Motora şehiriçinde doğru dürüst binmeden uzun yola çıktım...

Şehirdışında motoru kullanmak daha zevkli geldi.

Motor okulda çok ilgi çekti, en çok ta kızlar ilgilendi, eee...ne de olsa kasa 650'lik:)

Baktım, okul güzel, motor zaten güzel, kızlarrr...süppeerrr...

Gelgelelim, yaş muhalefeti nedeniyle, ders bitiminde kös kös İzmir'e eve döndüm:)

way way wayyy yenge yoksa sana ünili bi kız yakışır bakmaz yaşa başa bu işler:)

Sizin ilk motorunuz muydu? Eğer öyleyse alışmak zor oldu mu?

Ha bu arada dolar tekrar düşmeye başladı. Hükümet bir iki gün sonra IMF anlaşmasını açıklayınca 1.6'nın da altına düşer. Bakalım bizim motorun fiyatı yine değişecek mi... En iyisi USD olarak bir fiyat versinler de kendi hesabımızı kendimiz yapalım.

Evet kantele ilk motorum gerçekten çok memnunum, herhangi bir zorluk yaşamadım alışma sürecimde...

arkadaslar bi ricam olcak :)

istanbulda hyosung yada S&T kanuni icin güvendiginiz servis veya ustalar??:)

Son düzenleme:
arkadaslar bi ricam olcak :)

istanbulda hyosung yada S&T kanuni icin güvendiginiz servis veya ustalar??:)

Hala yetkili servislik yapıyor mu bilmiyorum ama, Hasanpaşa'da Niyazi Usta'ya güvenirim. Ben ona götürürdüm motoru. Esnaf adamdır, kazıklamaya uğraşmaz. Ali Ruhi Sokak'ta yeri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar