Bu gün öğlen vakti bir iş toplantısı için doblo ile ankara eskişehir yolunda ilerler iken arkamdan bir tane siyah s&t kanuni 250r yavaşça geçti tabi ben hayallerimi süsleyen bu motosikleti yanından arkasından inceledim bir iki kerede korna ile selamladım ama tepki vermedi tiger egsoz vardı sanırım seside üst devirlerde gerçekten çok tatmin edici idi
trafik çok yoğundu açıkcası ağzımdan salyalar akmış olmalı ki patronumun uyarısı beni kendime getirdi
plakasını tam hatırlamıyorum ama 06 Bt idi sanırım direksiyonda olmasa idim cep ile çekecektim abartıp belki bu sitededir de kendisi ile tanışma fırsatını elde ederim
91 model Crx sahibi idim ama sattım şimdi yine crx almayı düşünüyorum ama işte bu motosiklet sevdası beni fena halde başka yönlere çekiyor. crx ile ilgili bir klübümüz bile var orada da yöneticilik yapıyorum ama motosiklet görünce bakmadan edemiyorum. Eğitiminide aldım sürüş vs ehliyetimde var ama işte bir kere o seleye oturup rüzgarı hissettikten sonra hayata bakış açısı değişiyor insanın. Çok şanslısınız herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum sanırım epeyce bir dolmuşum yazdıklarıma baktım da