Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar,
Yılbaşındaki Kazamdan ve 9 Aylık bir aradan sonra Bugün şu saat itibari ile,
Gt250 R Almaya karar verdim.
Önümüzdeki ay"a kalmadan para denkleşiyor şimdiden açmak istedim.
Ankara"dan olması daha Makul,
Temiz,Çiziği,kazası olmayan,
En yüksek 10.000 Km ve Altı,
5600 - 6000 Ytl arası 2006-2007
2006 ise km az olmak koşulu ile Gt250R arıyorum.
(Kırmızı dışında tüm renkler uyar.)

Not:Motor Başkent Metin Ustaya Götürülerek Gösterilecektir.

Umarım Hayırlı bir motor"a binmek nasip olur.

valla bende çok istiyorum bu motoru ama almama biraz daha zaman var.bi tarafım uzak dur diyo bi tarafım al gitsin diyo...
mhyen
temiz bi motora benziyo km sinin düşük olmasıda alıcı için ayrı bi avantaj,şöyle 1 sene sonra falna satılığa çıkartsaydınya :queen:

Valla arkadaşlar ben de anlamadım ama kullanamıyorum işte.Bu aşkı da uzatmanın anlamı yok:) Bu arada praetorian bunu satıp da 600f falan almayı düşünmüyorum.Biraz daha merdivenlerden aşağıya doğru ineceğim merak etme:mrgreen:

:D
runner iyidir senin gonlun en bastan beri runnerdaydi bence(yanlis hatirlamiosam tabi,hatirliosam da caktirma hafizam iyi gozuksun:p )
hayirlisi olsun dogru motoru bulucaksin bence bu sefer..

Valla arkadaşlar ben de anlamadım ama kullanamıyorum işte.Bu aşkı da uzatmanın anlamı yok:) Bu arada praetorian bunu satıp da 600f falan almayı düşünmüyorum.Biraz daha merdivenlerden aşağıya doğru ineceğim merak etme:mrgreen:

Ah be kardesim..
Motorun cok temız gozukuyo..
Yandıgımın parası olsa kacırmazdım ama..:pale:

Birazdaha beklıyeuım inşallah elimize para gectıgızı zaman böyle bir motorda bize denk gelır...:queen::queen:

Hayırlı alışverişler dilerim:cat:

praetorian
Üstat hafızana şaştım doğrusu.Hiç kötü olur mu:cat:
İnşallah dediğin olur da şöyle birkaç sene satmayı istemeyeceğim bir motor alırım:)

dedıklerınız dooru sehır ıcınde ıs gormek ıcın oldukca kullanıssız kesınlıkle bırde scooterın olması gerek yada olmadı v-storm :p ama benm ıcın ss muthıs bı tutku kesınlıkle benım ıcı basamak bı motor allah kısmet ederse zaten benımle bırlıkte 10000km yapıcak bu motorum ondan sonra bı 600 luk dusunuorum....

kardes sanada hayırlı satıslar dılerım....

tiger eksozu satıyorum arkadaşlar

fiyat olarak 250 ytl düşünüyorum. eksoz temiz sadece 80 km yapmış biliyorsunuz motor aldım devil takılı.

DSC01451-1.jpg

cbr125faik
Ben motoru alırken şehiriçi kolay iş görürüm diye aldım ama cidden hantal kaldı malesef.SS ben de seviyorum güzel ama bir yandan işimi de görmem lazım:cat:
VaScO1925
Hayırlı satışlar Erhan:cat:

ooo bu ne yaa herkes bişeler alıp satmaya başladı burada nolio lan ! :p
yieeyt kıskandım ama :p

mhyen bende sana msj attım sanırım antalyadayım ben... 4000 bakımını ben yaptırcam bana nasip olcak o motor bak görürsün :D

ahaha yok hacı ben orji kullanma taraftarıyım ama hediye olarak werirsen hayır demem :p allah herkese nasip etsin inş. çekiorum gelcek hafta krediyi gözümü kararttım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar