Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

< iLk@yy > motoru aldığında sana bakımlarda işçilikten geçirmesinler öp de başına koy:queen:

buluruz bi çıkarını dert etme sen hem zaten işçilik fiyatlarıda bayilerde bellidir üstüne çıkamazlar ole :D

Lastikleri de değiştirirsen zaten canavar gibi motor olur.Virajlarda güvenin artar.Aynı sorun ben de de var malesef:)

lastikler ısınmadan aman dikkat virajlarda patene biniyormuş gibi oluyor az sonra :queen:

hocam linkler ölü mü? tesadüfen uğramıştım hiç biri açmıyor.

erhan (vasko 1925) motorunu teslim aldı şu ana yola çiktı otobüs ile geliyo motorda bagajda
şimdiden hayırlısı olsun erhan

Allah razı olsun erol abi sana mahçubum hakkın çok var Allah şahit, apar topar nasıl döndün ben bile anlamadım suan dukkanı açtım aptal gibiyim valla 20 saatim otobuste gecti 2 günde :pr:

motor dediğin gibi pürüzsüz ve süper hoşuma gitti:rendeer: Tekrar teşekkür ederim

aynen kesınlıkle lastıkler degısmelı....erhan sanada hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan ınsallah....

Faikçim sağolasın st aldım bende.. dediğin gibi lastikler değişmeli ama daha üstünde iğne iğne yepyeni lastikler nasıl kıyacam sıfır lastiklere anlamadım :p

evet arkadaşlar sağsağlim geldim... bilmek isteyenler için, Çorludan motoru 100 ytl ye otobüsün altına attık. dik koyamadık cunku son model neplan MAN otobüsün bagajı o kadar küçükki :pr::pr: yan yatırdık altına battaniye falan koyduk yolda her otobüs zıplayışında içim gitti yemin ederim kahroldm

ama izmire indiğimde ne göreyimmmmmm :cyclopsan:cyclopsan

hiç bişi olmamış motora :p

Motor harika hiç hiç zorlamadan 150 tak diye dayıyor çekişi süper

en süperi eksoz... sanki gerçekten 600rr geçiyor hissi var sokakta solantide..

ama 2bin devrde calısıyor motor yuksek değil değil mi? aklıma geldikçe sorarım resimleri eklicem gece diye çekemedim şimdide dukkanı yenı actım salak gibiyim bi kaç iş var onlar bitsin çekerim :rendeer:

Allah razı olsun erol abi sana mahçubum hakkın çok var Allah şahit, apar topar nasıl döndün ben bile anlamadım suan dukkanı açtım aptal gibiyim valla 20 saatim otobuste gecti 2 günde :pr:

motor dediğin gibi pürüzsüz ve süper hoşuma gitti:rendeer: Tekrar teşekkür ederim

Faikçim sağolasın st aldım bende.. dediğin gibi lastikler değişmeli ama daha üstünde iğne iğne yepyeni lastikler nasıl kıyacam sıfır lastiklere anlamadım :p

evet arkadaşlar sağsağlim geldim... bilmek isteyenler için, Çorludan motoru 100 ytl ye otobüsün altına attık. dik koyamadık cunku son model neplan MAN otobüsün bagajı o kadar küçükki :pr::pr: yan yatırdık altına battaniye falan koyduk yolda her otobüs zıplayışında içim gitti yemin ederim kahroldm

ama izmire indiğimde ne göreyimmmmmm :cyclopsan:cyclopsan

hiç bişi olmamış motora :p

Motor harika hiç hiç zorlamadan 150 tak diye dayıyor çekişi süper

en süperi eksoz... sanki gerçekten 600rr geçiyor hissi var sokakta solantide..

ama 2bin devrde calısıyor motor yuksek değil değil mi? aklıma geldikçe sorarım resimleri eklicem gece diye çekemedim şimdide dukkanı yenı actım salak gibiyim bi kaç iş var onlar bitsin çekerim :rendeer:

hayırlı olsun güle güle kullanın

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim...

Hayırlı olsun Erhan:rendeer:
Topik isterük:queen:

hayırlı olsun güle güle kullanın

Hayırlı olsun ; kazasız sürüşler dilerim :)

sağolun arkadaşlar topic açacam topik için daha klas resimler çekecem ama bunlar size özel reismler:p

bu arada arka selenin üstündeki eksoz susturucusu, çok sesi bazen sessiz yapmak gerekir diye aldığım arkadaş yaptırmıs:p

DSC01444.jpg

DSC01445.jpg

DSC01446.jpg

DSC01447.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun st aldığına iyi etmişsin ama binip niye gitmedinki,yeni motor alacam ben dünyanın yolu olsa gözüme görünmez valla:cat:

abi öle diyonda gece yolculuğu yaptım gram uyku uyumadım yanı kendimi motora binecek kadar iyi hissetmiyordum.. sakıncalı olabilirdi riske atmak istemedım zaten dönerken 4 saat uyumuşum

kardes allah kaza bela vermesın bak sonunda bende sende ulastık motorlarımıza sımdı bırlıkte bıyerde bulusup gezı yapmak kaldı :p lastıklerını bence bu sene kullan ama dıger sezon mutlaka degıstır ben ole yapıcam....belkı deıstırmem cunku seneye sezon sonu kısmetse satıcam motoru 600 rr yada gsxr600 dusunuorum onun ıcın bu motora fazla harcama yapmıcam....

vasco hayirlisi olsun:)
guzel motor su st kanuni ve hyo..
nacizane onerim yanindaki sonradan eklenmis stickerlari sok..
zevk meselesi ama soliym dedim:)
(caponca olanlari)

abi aldıgımda vardı bende ona dikkat ettim millet çin motorumu bu ya çince yazıyor demeye başladılar =))) bide st kanuni yazınca tam çinli gibi oldu sorma :D

kardes zaten 2 sezon olmus olacak 10000 km ıdeal dıye dusunuorum bu motorla....hayırlısı tabı ne olucagını bılemem kı sadece dusunce aklımdakı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar