Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

çözüm basit eğer bir satacıya giderseniz hyosung'un parça sıkıntısının olmadığını ve garantisinin elbette de var olduğunu söyleyecektir.
ama servise giderseniz göreceksiniz ki parça sıkıntısı ( hyosung için st de böyle bir sorun yok) inanılmaz boyutta. bir parça için 4 ay bekleyen (hala bekliyor) hyo lar mevcut.
sonuç ST KANUNI alacaksın sıkıntı çekmemek için. (+ enjeksiyon olayı da var tabikide 2008 )

Mail gelmeden ben tahmin edeyim: Tabi ki "garantiler devam ediyor" diyecekler. :)

Duruma göre garanti verirler bazı parçalara ama motosiklet sektöründe nedense bazı firmalar bir arızalı parçaya garanti verirken çok düşünüyor.

İş malı satmaya gelince garanti tamam. Ama mal arızalanınca çık yokuşu.

Gerçi Global Motor'a bağlı bazı firmalar bugüne kadar krankları garantiden değiştirdi mesela. Motor uzun süre yatsada değiştirirler bugünde.

walla benim için önemli olen garantisi var yada yok cevabı garantisi var dedikten itibaren varsa herşekilde garantisi vardır bunun için mahkemelerede başvurabilme hakkın olduğunu bilirsin en azından...

Ben de hyosung motorlarının garantilerinin hiç bir işlevinin kalmadığını biliyorum.Sonuçta Kanuni devam ettirsin mi ettirmesin mi diye bir tartışma hala da sürüyor.Ama hyosung sonuçta.Sıfır alındığında zorlamadığınız, yağına, benzinine baktığınız sürece üzmez:cat:

tabiki öyle ama sonuçta şu an halen garanti varken alınmış motorlar var ve bunların garantilerini verdikleri içinde bitiremezler...

garanti konusuna gelince kanunui hyosung garantilerinin kendileri tarafındanda devam ettirilebilmesi için hayli yüklü bir miktarda para talep etmiş globalden hemde gereğinden çok fazla...doğal olarak kimsenin işine gelmez gereksiz fazla ödeme (anormal derecede) globalde kabul etmemiş...

ben kanuniyi tercih ederdim yinede enjeksiyonlu olması diğer artı yanı..

ever karbüratörde sabit gazla gidemiyorsun ya hızlanıcak ya yavaşlayacak olması kötü o açıdan enjeksiyonda yorulmuyorsun ondan biraz daha az bide yakıt tasarrufu var azda olsa

ama unutmaki bi sorun olduğunda başına çıkıcak masrafta saydığım artıları kadarda fazla oluyor unutma :)

ama unutmaki bi sorun olduğunda başına çıkıcak masrafta saydığım artıları kadarda fazla oluyor unutma :)

bi sorun oldugunda ki sorun olacak için stden bahsettiyoruz enjeksıyon sorun olursa garantisi var :wiinkk: 10,000 kmde st gördüm enjeksiyonda sorun olmamıs hiç, ve olanda duymadım açıkçası şans işi

Sen bırak şimdi 10.000 km'deki st yi.Motorunu aldın mı la:queen:

bu akşam 22,30 da otoboos kalkıyor :bounce: bakalım hayırlısı bu arada garanti kağıdını kaybetymişti arkadaş, cuma gunu ıstedı st den bugun elıne geçmiş kargo ile yollamıslar.:cherry:

arkadaslar bu s&t ile hyosung arasında bir degişiklik varmı motorda olsun hızda olsun yanı yoksa hyosung'dan alıp motorları kıendı ısımlerınımı yazdılar.

işte bulamadıgın için bunu yazmışsın burası sadece gunluk mazurat ve sohbter yerı gt nın bende lafı gelıs sordum ok :cat:

birçok kez konuşuldu.sayfasınında ne olduğunu biliyorum.hatta bilgi veren üyenin isminide.ama sölemicem:cherry:.sana şöyle bi kıyağım olur.75 ile 85 arası sayfalara baq:queen:

Son düzenleme:
işte bulamadıgın için bunu yazmışsın burası sadece gunluk mazurat ve sohbter yerı gt nın bende lafı gelıs sordum ok :cat:

nerdeyse her 3 5 sayfada bir bulabilirsin nerdeyse hüceyn'ninde dediği gibi :D

sadece enjektör farkı var performansı farklı diyorlar ama aynı çok az bi fark war hissedilir bişe değil
yakıttanda fark ediyor ama km'de 0.05 ciarı bişeler... oda en fazla :D

ahaha beyler size güzel haberim war :)
bildiğiniz üzere garanti kapsamı konusunda hyosunglarla ilgili bi çok şey çizildi yazıldı konuşuldu ve bu günkü mailimede cevap geldi

buyrun..
From: [email protected]
To: [email protected]
Subject: Re: hyosung 2007 revize RE: garanti
Date: Mon, 8 Sep 2008 16:51:48 +0300

Sizinde belirttiğiniz gibi yasalar gereği satşını üstlendiği ürünün ithalatçı firma,ikiyıl garanti ve on yıl yedek parçasını getirme zorunluluğu var.
Global motor çok büyük grup şirketi bünyesinde oniki şirketi kapsayan ( Global Motor bunlardan sadece bitanesi ) Sattığı ürünün satış sonrası hizmetlerini vermiyeceğine inanmak çok zor..
Diyelimki öyle bişey oldu,devreye biz gireriz..

Kısaca bizden aldığınız HYOSUNG marka motosikletin garanti hizmetini ve yedek parça ihtiyaçlarınızı ( yasal süreyi aşmamak kaydıyla 45 gün ) karşılamayı biz firma olarak tahahhüt ediyoruz...

Saygılarımızla,
----- Original Message -----
From: ilkay yaşar
To: Istanbul Motor
Sent: Monday, September 08, 2008 1:14 PM
Subject: RE: hyosung 2007 revize RE: garanti

gözterdiğiniz ilgilden dolayı öncelikle teşekkür ederim

ama ufak bir sorum daha olucak yasalara bilindiği üzere garanti ve yedek parça stokları üzerine belirli kurallar var ve bu durumda distrübütör değişiminden dolayı hyosung'ta garanti kalmadı ve artık garanti verilmiyor gibi şeyler var.bunlar hakkındada ufak bi açıklama alabilirmiyiz acaba şu an ve ilerisi için?

teşekkürler
ilkay y.

bu güzel bi haber oldu işte bi çok hyosung kullanıcısı tarafından ve konuyla bir bilgisi olmayan arkadaşlarda bilgilendirilmiş olurlar...

Son düzenleme:
nerdeyse her 3 5 sayfada bir bulabilirsin nerdeyse hüceyn'ninde dediği gibi :D

sadece enjektör farkı var performansı farklı diyorlar ama aynı çok az bi fark war hissedilir bişe değil
yakıttanda fark ediyor ama km'de 0.05 ciarı bişeler... oda en fazla :D

ahaha beyler size güzel haberim war :)
bildiğiniz üzere garanti kapsamı konusunda hyosunglarla ilgili bi çok şey çizildi yazıldı konuşuldu ve bu günkü mailimede cevap geldi

buyrun..

bu güzel bi haber oldu işte bi çok hyosung kullanıcısı tarafından ve konuyla bir bilgisi olmayan arkadaşlarda bilgilendirilmiş olurlar...

kardeşim sen iyi alıştın haa.msn lerini istede muhabbet edek bunlarla:p:p:p:p:p

kardeşim sen iyi alıştın haa.msn lerini istede muhabbet edek bunlarla:p:p:p:p:p

hahaha olabilir walla kanka oluruz motor alırkende sorarız sağlammı bu motor die :D

Onlar burayı görüyordur zaten :)

walla görsünler kardeşim bi sorun yok firma adı kötülemiyorum bişe yapmıyorum aslında daha öncede bi mail yazısını koymuştum firma için olumlu sonuçlardı bu 2side :)

bi motor hediye etseler bare yada yarı fiyatına verseler o kadar firmayı iyi iyi die gösteriyoruz millete reklam yapıyoruz :queen:

yada 1 hafta bikaç aycık bile verseler olur::blusssh:::meleeek:

< iLk@yy > motoru aldığında sana bakımlarda işçilikten geçirmesinler öp de başına koy:queen:

arkadaslar naslsınız....yıne bı ufak fırsat buldum hemen sıteye gırdım....taaa motoru aldıgımda enjektorlerle ılılı bı problemldugunu solemıstım asıma oda bıraya yzmıs sımdı okurken gordum...sorun enjektorlerde deıl cdı unitesındeymıs garantıden hemen parca geldi yaklasık olarak 20 sanıyede yaptılar ve tıkır tıkır her kontak cevırısımde enjektorler doluo....motor 1400 km ye geldı ve herseyınden cok memnunum tek sıkıntım lastıkler....kesınlıkle alınabılır bı motor hıc kımsenın aklında soru ısaretı kalmamalı...

Lastikleri de değiştirirsen zaten canavar gibi motor olur.Virajlarda güvenin artar.Aynı sorun ben de de var malesef:)

bu akşam 22,30 da otoboos kalkıyor :bounce: bakalım hayırlısı bu arada garanti kağıdını kaybetymişti arkadaş, cuma gunu ıstedı st den bugun elıne geçmiş kargo ile yollamıslar.:cherry:

erhan (vasko 1925) motorunu teslim aldı şu ana yola çiktı otobüs ile geliyo motorda bagajda
şimdiden hayırlısı olsun erhan

aynen kesınlıkle lastıkler degısmelı....erhan sanada hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan ınsallah....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar