nasıl memnunmusun otorda ıstedıgın gıbı bı haz aldınmı....:cherry:
Vasco hayırlı olsun motorun.
Güle güle kullan.
Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun iyi yapmışsın s.t. alarak.
ERHAN normaldir merak etme.
erhan hayırlı olsun motorun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin![]()
Temiz kazasız orijinal km'de motor isteyen varsa ben de motorumu satıyorum arkadaşlar.Artık işi kaptığımı düşünüyorum.Aklımda 1000RR ya da hayabusa almak var:queen:
İlgin için sağol Erhan.Bu arada açıklayayım da yanlış anlaşılmasın.Büyütüp 1000RR ya da bir başkasını alma kısmı sadece ufak bir şaka.Şehir içi motorun kullanımına alışamadığımdan ve de boyu boyuma uygun ama kilosu beni kat kat aştığından satmaya karar verdim.Bu motoru tamamen tanıdık bildik elden aldığımı, alana kadar kaç motoru es geçtiğimi zaten yazılarımı okuyanlar bilirler.Cidden böyle temiz bir makinenin siteden arayan bir arkadaşa gitmesini temenni ederim:cat:
Asım hocam ilgin için çok teşekkür ederim.Bu motoru almazdan önce Ankara'ya gelebilme olayımda da çok yardımcı olmuştun her daim ilgili oldun çok sağol:cat:
Şimdi şöyle anlatayım.Boyum 176 uygun fakat kilom 55'ti motoru aldığımdan beri 53,5 olmuşale: İşim genelde şehiriçi trafiğinde.Fakat bu motorla aynı araba gibi gidiyorum.Aralardan geçemiyorum, kaçamıyorum.Bu da tabi o kadar problem değil de.Şehiriçinde mesela U dönüşü yapmam gerekiyor yapamıyorum.Hala motoru sıkışık trafikte dur-kalk yaparken arada bir istop ettiriyorum, yokuşları çıkarken inşallah trafik sıkışmaz diye dua ederek çıkıyorum(Kaç kere yolun ortasında istop edip kaldım zaten onu söylemiyorum bile
). Hani geçen MT toplantısında arkadaşlar da gördü ya.Motoru bir yere parkettikten sonra geri geri çekip çıkamıyorum, sokaklarda yavaş hızlarda istediğim gibi güvenli dönemiyorum.Kısacası motor ne kadar güzel olsa da ben alışamadım.Dylan varken otoparka sevinçle koşa koşa gidiyordum.Şimdi ise giderken elim ayağım titriyor
ale:Uyandığım zaman ilk düşündüğüm acaba motorla kötü birşey yaşar mıyım bugün oluyor.Önceden hiç yoktu nedense.Ben sürüşümü <bana göre> mükemmele yakın yapmadıktan sonra nedense o kadar zevk vermiyor.Sanki her seferinde motorla emanet gidiyormuşum gibi geliyor.Ayrıca uygunsuz oturuş pozisyonundan ve de motordan indiğimde ağırlık çalışmış gibi terliyor olmamdan bahsetmiyorum bile
Böyle olunca da en mantıklısının satmak olduğunu düşündüm:cat:
Kafamdaki motor da gilera runner vxr200 ya da 250 cc kategorisinde fazla ağır ve büyük olmayan bir maxi scooter olacak:cat: