iyileştirme olsa dahi yakıt sarfiyatının çok da farkedeceğini sanmıyorum... en fazla km başına 1-2 kuruş farketse farketse o kadar eder gibi geliyor; sonuçta 250 cc hala aynı 250 cc, ağırlık aynı ağırlık... neyse durum ya da motorumuzun yılı ne olursa olsun 2-3 kuruş fazla yaksın gerekirse ama güzel baktıktan sonra motor da bizi üzmez ki bu da bize yeter sanırım

bu arada yenilerin stopları daha hoş olmuş bi de far ve kafa grenajı kısmını aşırıya kaçmayacak şekilde agresifleştirseler on numara olacak görüntü. ayrıca motoru 155-160 kg ağırlığına çekip, jantları 5 kollu (6 kolluya göre az da olsa daha hafif) yapıp bi de 6. vites koymalarını bekliyorum

eğer bu değişiklikleri yaparsalar 2013 modellerden alabilirim

DD son olarak yan grenajları ve alt sakal kısmını gövdeye sabitlenebilir yapsalarmış eğer, gerektiğinde motor bloğu vs. iç kısımları temizlerken (özellikle yağmura vs. yakalanırsanız acayip şekilde her yere çamur bulaşmış oluyor ki geçenlerde gezi dönüşü başımıza geldi) icabında kolayca sökülüp takılabilir bir hal alabilirmiş; zira şu halde grenajları söküp takmak ve takarken tekrar yerlerine oturtmak sıkıntı olabiliyor. kadı kızında da bu kadar kusur olur ama iyi bir tasarımla kadı kızının kusurları niye azaltılmasın ki

sonuç olarak hyosung un 250 cc de yakaladığı bu güzel fırsatı altın haline çevirmek yine kendi elinde... eğer ki japonlara rağmen pazarda ben de varım diyecekse bunlar kesinlikle gerekli...