Serk21, teşekkür ederim.
@ Shorin ;
Manet; Hızlı dondurucu Yapıstırıcılar iLe tutuyor![]()
Arkadaşlar biliyorsunuz benim motor yeni 0 aldık ama ilginç bir durum var motorun yağına baktığımda L işaretinin çok az üzeirnde oldugunu goruyorum bu normal mi? bide düz tutup nasıl bakıyorsunuz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
Doğan hocam teşekkür ederim. sinyali yaptım ama maneti henüz yapıştıramadım. sinyalide wurtz diye bişeyle yapıştırdım
motoru yan ayaga al motorun sağına geç sağ elcikten tut hafif ileri it motoru
ben hep bu şekilde bakarım yagına
sağa geçip nasıl ileri itiyorsun hocam öne dogru mu yoksa kendine dogru çekiyormusun... tam düz durmuyor ki tam düz durmayıncada yağı göremiyorum.
sağa geçip nasıl ileri itiyorsun hocam öne dogru mu yoksa kendine dogru çekiyormusun... tam düz durmuyor ki tam düz durmayıncada yağı göremiyorum.
bu havada motordan inince kısa bir yüz felci sonra dizlerde uyuşmalar ama yaşasın iki teker
ben maneti fatih kılıçlıdan almıştım.ist dan kargolamıştı maneti.45tl ya tabii çakma manet olduğu için görevini yapıyordu fakat tam temas etmiyordu freni sıktığımda fren lambası yanmıyordu.bende arkamda araç varken yavaşladığımı belirtmek için çok azcık da olsa arka frene basıp arkamdaki araçları o şekilde uyarıyordum.fakat frenin tutmasında bişi yoktu sadece bu sorun dışında.çako deneyimlidirsesin çıkmıyor çako nerlerdesin?bugun buralar hep güneş sahil deli gibi kalabalık çıktım bi güzel gazladım çökemye yüz tutumuş akümü bi gzel şarj ettim ama sen yoksun =)) sahil hyocuları arıyor
derincedeki arkadaşıda kap gel =)
Hararet göstergesi yok ; Nasıl anlasılıyor ben de bilmiyorumAma Yağ soğutmalı motor kolay kolay hararet yapmaz
Ben de hiç yapmadı mesela
Zincir Konusunda 3oo Km'de bir yağlaman gerekiyor sağlığı açısından![]()
genelde FI lambası yanıyor yeni modellerde :wiinkk: eskilerde nasıl bilmiyorum
fi lambası fuel injection arızasını gösterir hararet yapıncada yandığını mı söylüyorsun eğer öyleyse bi yanlış var sanırım
fi lambası fuel injection arızasını gösterir hararet yapıncada yandığını mı söylüyorsun eğer öyleyse bi yanlış var sanırım
motor aşırı ısınınca enjeksiyon sorun yapıyor diye biliyorum bende, çünkü sadece aşırı sıcakta veriyor o uyarıyı(ben karşılaşmadım söyleyenlerin yalancısıyım)