Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

senin yerinde olsam bir dakika bile düşünmezdim. benim motor iki renk olmasa yaptırmıştım çoktan. benimki özentilik değil, zevk. :cat:

al eline siyah zemine gri çizgili cbr600'ün yan profilden çekilmiş resmini. git sağlam bir reklamcıya.

bundan sonrası sana kalmış. siyaha her (açık) renk uyar. gri, kırmızı yada beyaz çizgi çektir. zevk senin. :rendeer:

Aslında dediğin gibi çok niyetim vardı da Abim ne o öyle özenti, çin çakması gibi deyince hevesim kırıldı.Ama bulamazsam başka birşey onu yaptırabilirim.İnternette var bi resim

http://www.rocketgtr.com/images/gt250r/bk_gt250r_02.jpg

ama buda çok civcivli gibi.Çok kararsızım. Yorumun için teşekkürler.Yaptığım zaman burada paylaşacağım resimlerini.

Diğer arkadaşlarda bi fikir verebilirse sevinirimBi beyin fırtınası yapsak iyi olur :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet buda çok abartmış. zaten resimdeki motor 2006 model. desene gerek yok :) uzun gri direkleri var yanında. deli oluyorum onların o renkli direklerine :)

dediğim gibi 2-3 (gri,kırmızı yada beyaz) sade çizgi hoş durur

Arkadaşlar motoru hiç bilmeyen bir arkadaşıma motorun neresi neresi gaz nerede fren nerede debriyaj nerede vs gibi detay açıklamalı bir site arıyorum bileniniz varmı? yada bunu anlatan bir döküman varmı?

Şu ana kadar öyle bir dökümana rastlamadım. İnternette bir arastır bakalım..

Bulamazsan da sen yaz :)

Arkadaşlar motoru hiç bilmeyen bir arkadaşıma motorun neresi neresi gaz nerede fren nerede debriyaj nerede vs gibi detay açıklamalı bir site arıyorum bileniniz varmı? yada bunu anlatan bir döküman varmı?

cbr125 almaya karar verdiğimde bu telaş benide sarmıştı. hiçbirşey bilmiyordum.

cbr125 kullanma kılavuzundan birkaç resim...

81ew.jpg

95eo.jpg

101jp.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

arkadaşlar geçenlerde xenon muhabbeti açılmıştı. merak edenler için birkaç resim çektim bu akşam.

motorun benden önceki sahibi taktırmış. o yüzden kaç h kaç v falan filan sormayın... bilmiyorum. oldukça memnunum.

KISA XENON (FLAŞLI)
1flalzenon.jpg

KISA XENON (FLAŞSIZ)
2flaszzenon.jpg

KISA XENON (FLAŞSIZ)
3flaszzenon2.jpg

KISA XENON (FLAŞSIZ)
4flaszzenonnden.jpg

UZUN ORJ. FAR (FLAŞSIZ)
5flaszuzunorjfar.jpg

UZUN ORJ. FAR (FLAŞSIZ)
6flaszuzunorjvar.jpg

Kısa xenon orjinal uzunun 3 katı ışık vermiş...Yani ben böyle anladım :S Sizce??? Bence xenon araba olsun motor olsun traktör olsun yakışıyor :)

arkadaşlar, yalova'daki makina kimin.. satılık olan?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------

cakalaz, senin sanırım?? :silent:

10000k yolu göstermez o kadar mavi hatta mor ışığı ne yapacaksınız? max 8bin k iyidir. tavsiyem 7bin hafif mavi.

ayrıca kısalar h3 uzunlar h1... uzunda xenon gereksiz beyaz ampül yeterli olur, şayet pek kullanan varmı uzunları?

Teşekkürler sad0 :cat:

sahibinden de bakıyorum motor piyasası kış falan ama epey hareketli gibi motorsiklet altın çağını yaşıyacak galiba yakında ülkemizde

Bu arada benden Seyir Halinde Fotoğraf isteyenlere bi kaç tane yükleyeyim bari :p

Kısa xenon orjinal uzunun 3 katı ışık vermiş...Yani ben böyle anladım :S Sizce??? Bence xenon araba olsun motor olsun traktör olsun yakışıyor :)

uzun farın aydınlatmak için yoğunlaştığı bölgede sokak ve aydınlatılması içinde sokak lambası var :) bunuda hesaba katmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar