Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dijitalde nasıl yapıyorlar yahu

teknik izahını bilmiyorum ama otomobillerin de odometre dijital hiç affetmiyolar. geçenlerde biraderin aldığı jetta 100 bin km düşürülmüş çıktı.

kingman30; hayırlı olsun benim hiç ümidim yoktu bi motora karar verebileceğinden:) iyi yapmışsın güle güle kullan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teknik izahını bilmiyorum ama otomobillerin de odometre dijital hiç affetmiyolar. geçenlerde biraderin aldığı jetta 100 bin km düşürülmüş çıktı.

kingman30; hayırlı olsun benim hiç ümidim yoktu bi motora karar verebileceğinden:) iyi yapmışsın güle güle kullan.

Yaw sorma şu kararsızlığım kötü oldu.Bu yaza cbf250 ile girelim dedik.Bi baktım cbf150'den 2 kat beygir gücü fazla ancak 120'yi geçemiyo.Hemen sattım.Motorsuz kalınca ne alayım derken gt250r'yi araştırdım.Memnun kalan çok kişiyi görünce hemen aldım.Şimdi iyiki de almışım diyorum.Tam istediğim motor.30 beygir oldukça yeterli benim için.Daha rodajda olduğum halde 4 ncü viteste 125'i gördüm.Anladığım kadarıyla bu motor zorlanmadan 140'ı aşabilecek bir motor.Ondan fazlasını da zaten ancak otobanda görürüz.Fazlası da lazım değil.İki teker bu sonuçta.

cok basıt jetta yı tam bılmıyorum ama kango aldık amcamlara 250 000 bakımı cıktı servıste arac 156 000 de nasıl olur dıgıtal dedık ama olmus allahtan aracta sorun yok ta sıneye cektık mecburen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hmms bilgi için saol =)
bende bu aralar hyo gt250r bakıyorumda okuldan uygun fiata buldum.. kontaghı acında 2200km yazıodu adam motorun 6000km odugunu soylemıstı ...
o biraz kafamı kurcaladıda ondan sordum demekkı adam haklıymıs =) oda odometreden felan bahsetmıstı

size bir soru dha sorıyım motoru 0 ı gibi boyatmanın masrafı ne kadar olur ?
alıcagım motorun boyaya ihtiyacı varda

Select tuşuna basınca kilometre sayacı A,B,ODO diye değişir.A ve B sıfırlanabilen sayaçlardır.ODO ise sıfırlanamayan.Select tuşuna basarak ODO'ya getir.O gerçek kilometresidir.

Extrema;

Ben, Esendere'de (Yeşilyurt) oturuyorum, Belkahve'de çalışıyorum, haftada en az 1 gün işe motorla gidip geliyorum, ki en az 70-80 km yol,
3 defa Turgutluya gidip geldim, kafadan 300 km yapar,
1 defa Alaşehir'e gidip geldim,

eee... yaptığım 1000 km az bile:)

Maalesef insanımızı, kötülük yapma konusunda hiç bir teknoloji durduramıyor, göstergeler dijital veya mekanik hiç farketmez, 20-150 Tl arası bir para karşılığı aracın km.sini istediğiniz miktara indiriyorlar.

arkadaşlar bi sorum olacak benim motor akşam lcd ekranda f1 yazdı bunun nedeni ne olabilir sonra gitti ama hala onu düşünüyorum kimsenin başına geldimi acaba

ne yaptıgında yazdı ? kontak actıgında sadece yazmıssa normal calıstırdıktan sonra sönmüşse normal

Select tuşuna basınca kilometre sayacı A,B,ODO diye değişir.A ve B sıfırlanabilen sayaçlardır.ODO ise sıfırlanamayan.Select tuşuna basarak ODO'ya getir.O gerçek kilometresidir.

saol yarın bi bakım kaç km gözüküyor =)
2 sorum olsun :D istanbul b.çekmece - avcılar a en yakın servis nerde kalıyor
ve
kırmızı hyoyu GRİ yapabılırmıyız masrafı ne kadar olur ?

hmms bilgi için saol =)
bende bu aralar hyo gt250r bakıyorumda okuldan uygun fiata buldum.. kontaghı acında 2200km yazıodu adam motorun 6000km odugunu soylemıstı ...
o biraz kafamı kurcaladıda ondan sordum demekkı adam haklıymıs =) oda odometreden felan bahsetmıstı

size bir soru dha sorıyım motoru 0 ı gibi boyatmanın masrafı ne kadar olur ?
alıcagım motorun boyaya ihtiyacı varda

ooo kanka bakıyorum hyolara sarmışsın...nettin cıbırı okuttunmu...

bu arada etiketleri ilginc bu topiğin...

Etiketler
250, herey, hyosung :)

ne yaptıgında yazdı ? kontak actıgında sadece yazmıssa normal calıstırdıktan sonra sönmüşse normal

yok kardeş çalışır kende yazdı hatta hız km sinin orada buyuk de yazdı...biraz gazladım serinleyin ce herhalde gitti daha yazmadı ama şimdi binmiyorum nedeni nedir acaba..

ooo kanka bakıyorum hyolara sarmışsın...nettin cıbırı okuttunmu...
yoq daha duruo 6400 kmde =) eğer hyoyu almaya karar verırsem direk satılığa cıkarcam cbryi.. 6500km 5000 tl e hyoyu alcam
satan kişi okuldan bşrş ödemede kolaylık yapıo ancak motorun saglamlıgını bılmıom . bi servise götürim ... ozaman karar verıcem

motorda gördüğünüz max speed nedir ?

Son düzenleme:
arkadaşlar bi sorum olacak ben bunu çok merak ediyorum.ilk kalkışta gt 250r mı daha seridir yoksa mz 251 mi???????????????bilenler lütfen cevap verebilirlermi..........şimdiden teşekkürler

saol yarın bi bakım kaç km gözüküyor =)
2 sorum olsun :D istanbul b.çekmece - avcılar a en yakın servis nerde kalıyor
ve
kırmızı hyoyu GRİ yapabılırmıyız masrafı ne kadar olur ?

arkadaşım avcılarda yeni s&t servisi verildi.denizköşklerde motopark.0212 6947435 çekmece minibüs yolu üzerinde.boya işine gelince 200 tl den fazla verme hele tek renkse 300 gr boya yetiyor:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 PM ----------

arkadaşlar bi sorum olacak benim motor akşam lcd ekranda f1 yazdı bunun nedeni ne olabilir sonra gitti ama hala onu düşünüyorum kimsenin başına geldimi acaba

aslında o F1 degil FI fuell ınjection yani yakıt sistemi ile ilgili bir sorunu gösteriyor.enjeksiyondaki ısı sensörü ısıyı dogru algılayadıgında yapıyor.kontagı açtıgında chek-in bitmeden marşa basarsan yapıyor bazende motor çok sıcakken durup yeniden çalıştırıncada kısa süreli yapabiliyor ama yolda yapanı hiç duymamıştım.belkide deponda biriken pislik ejeksiyonda küçük bir tıkanma yapmış olabilir sen gaz verincede gitmiştir takma kafana:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar