hepsinde yapılıyor.
dijitalde nasıl yapıyorlar yahu
dijitalde nasıl yapıyorlar yahu
dalga motorları var baglıyolar cihaşa düşürüyolar. 2001 model doblo 220 bin km idi 50 tl ye 110 bin km ye çektirdi bizim teyze oglu. yoksa satamıcaktı arabayı
teknik izahını bilmiyorum ama otomobillerin de odometre dijital hiç affetmiyolar. geçenlerde biraderin aldığı jetta 100 bin km düşürülmüş çıktı.
kingman30; hayırlı olsun benim hiç ümidim yoktu bi motora karar verebileceğindeniyi yapmışsın güle güle kullan.
hmms bilgi için saol =)
bende bu aralar hyo gt250r bakıyorumda okuldan uygun fiata buldum.. kontaghı acında 2200km yazıodu adam motorun 6000km odugunu soylemıstı ...
o biraz kafamı kurcaladıda ondan sordum demekkı adam haklıymıs =) oda odometreden felan bahsetmıstı
size bir soru dha sorıyım motoru 0 ı gibi boyatmanın masrafı ne kadar olur ?
alıcagım motorun boyaya ihtiyacı varda
Select tuşuna basınca kilometre sayacı A,B,ODO diye değişir.A ve B sıfırlanabilen sayaçlardır.ODO ise sıfırlanamayan.Select tuşuna basarak ODO'ya getir.O gerçek kilometresidir.
hmms bilgi için saol =)
bende bu aralar hyo gt250r bakıyorumda okuldan uygun fiata buldum.. kontaghı acında 2200km yazıodu adam motorun 6000km odugunu soylemıstı ...
o biraz kafamı kurcaladıda ondan sordum demekkı adam haklıymıs =) oda odometreden felan bahsetmıstı
size bir soru dha sorıyım motoru 0 ı gibi boyatmanın masrafı ne kadar olur ?
alıcagım motorun boyaya ihtiyacı varda
ne yaptıgında yazdı ? kontak actıgında sadece yazmıssa normal calıstırdıktan sonra sönmüşse normal
yoq daha duruo 6400 kmde =) eğer hyoyu almaya karar verırsem direk satılığa cıkarcam cbryi.. 6500km 5000 tl e hyoyu alcamooo kanka bakıyorum hyolara sarmışsın...nettin cıbırı okuttunmu...
arkadaşlar 4000 tl ye temiz bi hyo bulunabilirmi ? ( imkan bu )
arkadaşlar 4000 tl ye temiz bi hyo bulunabilirmi ? ( imkan bu )
saol yarın bi bakım kaç km gözüküyor =)
2 sorum olsunistanbul b.çekmece - avcılar a en yakın servis nerde kalıyor
ve
kırmızı hyoyu GRİ yapabılırmıyız masrafı ne kadar olur ?
arkadaşlar bi sorum olacak benim motor akşam lcd ekranda f1 yazdı bunun nedeni ne olabilir sonra gitti ama hala onu düşünüyorum kimsenin başına geldimi acaba