Arkadaşım sıcaklık konusunda içimi rahatlattın inan.İnanılmaz kötü bir huyum var.Çok kılım bu konuda.Yolda kalırmıyım düşüncesi içime düşünce buz gidi soğuyorum...Daha öncede sorularıma yanıt vermiştin,2005 hyosung alma demiştin sözünü dinlemedim,umarım haklı çıkmazsın.Alır almaz 100 tl ye sıfır o-ringli zincir aldım,şu altın rengi olanlardan.Ancak zincir vuruyormu diye hiç düşünmemiştim.
motoru çokta zorlamazsan haksız çıkartırsın zaten.onun dışında zincirin yeni ise ama ön dişlini değişmediysen onuda kontrol et, dişleri çok sivri veya artık ninja yıldızı gibi eğilmeye başlamışsa o da sorun olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
yalnız ısı konusunda şunu bir kontrol eder misin ?. motoru daha yeni çalıştırdın, gaz vermeden 2-3 dakika bekle, ön ve arka silindirlerin sıcaklığını kontrol et. ikiside aynı sıcaklıkta ise ki genelde günün ilk çalıştırmasında o kadar sürede doğru düzgün ısınmazlar bile, ciddi bir sıcaklık söz konusu mu ? eğer günün ilk çalıştırmasında 2-3 dakikada silindirlerde ciddi bir ısınma söz konusu ise motorunun subap ayarlarını kontrol ettirmelisin.