Merhaba herkese, ben Orhan
Konuyu baştan sona kadar okudum (2-3 gün sürdü vakit buldukta okuyordum). Motosiklet geçmişim kısaca şöyle;
İlk motorum 2007 model GV 250'di. Çok güzel motordu beni hiç üzmedi. Yaklaşık 1,5 yıl (10~11.000 km kadar) kullandım. O zamanda Hyosung'u çok inceleyip karar vermiştim. GV 250 topicinin eski müdavimlerindendim.
Sonrasında onu satıp 2004 model Transalp XL650 aldım. Onuda yaklaşık 9 kadar (6.000 km) kullandım. Sonrasında otomobil ihtiyacından dolayı onu sattım

Sonra içimdeki motosiklet aşkı daha fazla dayanamayacağımı hissettirdi bana ve o dönemde yeni ev aldığımdan dolayı maddi olarak sıkışıktım, kredi kartıyla Honda CBF 150 aldım.
CBF'i de yaklaşık 9 aydır 5.000 km'dir kullanıyorum. İlk kez sıfır motor almıştım, lastiklerini Michelin ile değiştirdim, full koruma demirleri taktırdım, yan ve arka çanta demiri taktırdım, 46 Lt topcase aldım vs.vs. CBF ile sorunsuz bir şekilde anlaşıyoruz ama eşim tipinden dolayı motosikleti beğenmiyor bende mecburen motoru yükseltme arayışlarına giriştim. Sonunda ilk göz ağrım Hyosung aklıma geldi ve naked modeli olan GT 250'ye karar kıldım. Çünkü endura oturuşuna en yakın 250 cc'de istediğim fiyatlarda bulabileceğim tek motosiklet buydu. Çünkü ileride niyetim tekrar enduro motosiklete geçmek.
CBF'i satmadan takasa girerek motosiklet almaya karar verdim, bir arkadaş ile görüşüyoruz şu anda, havalar düzelirse inşallah gidip bakacağım motora. Beğenirsek motorları üzerine nakit vererek takasa gireceğim. Aranızda yada çevrenizde CBF 150 ile takas düşünen olursa bana özelden mesaj yazabilir, yada
[email protected] adresine mail gönderebilir.
Kendimi tanıtabilmek adına biraz uzun oldu, inşallah yakın zamanda (1-2 hafta içinde) bende GT 250 sahibi olarak burada olacağım.