Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arka çanta bağlantı demirini nerden nasıl temin ederim yardımcı olabilirmisiniz.

Moderatör
Şu sarı rengi Corsa'daki gibi civciv sarısı yapsalar daha tatlı olacakmış sanki :)

son haller...

herkese mrb beyler...motorumda bikaç değişiklik yaptım...paylaşmak istedim.yorumlarınızı beklerim..

Öncelikle benzin depo kapağını siyaha boyattım..onun fotosunu çekmiştim ama bulamadım..diğer mesajda göndereceğim..ikincisi karbon egzos...

Planlarım içinde ise far ve ikinci ön fren diski var...

m005r.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------

mesajın ilk cümlesinde bayanları yazmayı unuttuğum için özür dilerim...:):):)ilk mesajın kusuruna bakmazsınız umarım...

Moderatör
Hoşgeldin, tanışsaydık önce keşke :) Hızlı bir giriş olmuş. İkinci diski takmak biraz zahmetli, far için ise seçenek çok. Far için ne düşünüyorsun?

Tekrar merhaba diyeyim o zaman.adım mustafa.istanbul göztepede oturuyorum.29 yaş.Aslında motor sevdası eski ama sahip olma süresi 2 ay...

Buda benim demir atım ama rengi garip çıktı soluk gibi fakat kıpkırmızı :cat:

resim01014.jpg

resim01015.jpg

resim01016.jpg

resim01017.jpg

resim01018.jpg

Cometin göstergesi elektronikmiydi yav ben anlamadım şimdi heryerde klasik devir saati km saati olanlar var şimdi xxrated abinin motor elektronik kafam karıştır?

Birde motorun çok temizmiş çok beğendim abicim.

Cometin göstergesi elektronikmiydi yav ben anlamadım şimdi heryerde klasik devir saati km saati olanlar var şimdi xxrated abinin motor elektronik kafam karıştır?

Birde motorun çok temizmiş çok beğendim abicim.

Teşekkür ederim allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah.

(drmussti) 2. diski bende istiyorum yaptırırsan mutlaka haber ver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar