bana lucas fren balatası lazım ama bir türlü bulumadım isminden esinlerek böyle bi soru sorma gereksımıne girdim belki bağlantın vardır diye ama yokmus yine bulamadım
ale:
ale:
ale:
Lucas Sende kiremit bulurmu? Varsa kaça ? Bide son ne olur?
Toplu alımda mt indirimi falanda ekle :mrgreen::cherry:r:
bilmeden güzel makara yapmısım,kusura bakma lucas yalova motofestte görüşmek üzere.
merhaba arkadaşlar motoruma tiger tüp taktırmak istiyorum performansta bir artıs olurmu sizce..?
Merhabalar, daha önce de başlığa bir kaç kez soru sormuştum. Bu sefer ki sorum biraz daha vurucu olsun bari, İstanbul içerisinde 2007 ve üzeri, max 10.000 km civarlarında, sicili hakkında soru işareti bırakmayacak bir Comet almayı düşünüyorum. Burdan birilerinin ya da tanıdıklarının motorları öncelikli tercih edilecektir. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
merhaba arkadaşlar motoruma tiger tüp taktırmak istiyorum performansta bir artıs olurmu sizce..?
Tiger tüp ne işe yarıyor.
sorulan sorunun cevabını bilen birisi soylerse bende ögrenmiş olurumTiger tüp ne işe yarıyor.
Tiger tüp ne işe yarıyor.
bencede hyosung hem güçlü hemde hızlı hemde çekici daha ne ararsın bir motordan
Acaba 650 cc nin performansı nasıldır test eden oldumu beyler,nede olsa 80 hp hiçte az değilmiş.Aklımda olan bi makine bakalım kısmet neyse onu alırız.
senin aprillia ile benim cometi takas ederim istersen![]()
Senin makine 650 cc olsaydı takas ederdik ne olucak senin canın sağolsun650 cc ile takas edecek varsa ederiz senin bildiğin varsa bana haber ver olurmu.