Farklı bir motor değil zaten.Antalya motosiklet kullanımı olarak Türkiye'de İstanbul'dan sonra ikinci sırada,hatta belki de ilk sırada ki yer.Burada fazla göremediğime göre var bi şeyler demek ki.Hyo,Dört büyükler kadar kaliteli olmayan ama Çin malı motorlardan kaliteli olan bir motor sadece.İş GT 250 Comet'ten GT 650'ye şimdi de GV 650'ye geldi.Çok profesyonel binici değilim diyorsun,sonra da R1'in çok feci gidişinden bahsedip, R6 ya da CBR 600 F'den bi fark hissedemeyip GV 650'de arkandaki 130 kiloluk arkadaşınla farktan bahsediyorsun.Fazer'e, R1'e ve CBR 600 F'e bindikten sonra hala fark yok diyorsan da diyeceğim yok.
'Gv 650 de tam 240 yapıyor 10bin devirde dişli açısından hesap edersen kesiciyi çıkardığında 270 yapması gayet doğal geliyo bana' diyorsun ama kayış aktarmalı bir motorda hangi dişli açısından olayı hesapladın anlayamadım.Bence extra turbo ya da benzeri bir sistem olmadan kesinlikle 270'i göremez.240'ı da çok zor görür.Cruiser motorlar belirli bir hızın üzerine çıkınca direksiyon beton olur elinde zaten ve yola sığdıramamaya başlarsın,o süratte hiç bir motor hatayı affetmez ama cruiser bir motor da durum daha da vahim.
Sen en iyisi arkana 130 kiloluk arkadaşı almana gerek yok yalnız olarak şu yere göğe sığdıramadığın GV 650'nin (GT 650 ve GT 650 Comet'de olur.)ivmelenmesini,son hızını filan bi kameraya kaydet,ben de R6'yı kaydedeyim,koyalım buraya izlesin millet fark var mı yok mu anlaşılsın..