HUMA nın yeni kanatları..............

birde buradan tebrik edeyim kazaszı belasız kullanman dilegiyle tarık abi

hayırlı olsun kardeşim hakkaten güzel motor büyütebilirsem bende er-5 e niyetim var

tarık abi hayırlı uğurlu olsun nice km lere inş. motorun çok güzel sanki bayiden çıkmış gibi kazasız belasız sürüşler

resim ufacık çıkıyo net görünmüyo ama benim fıstığa sordum kendisinin fabrika bandından arkadaşıymış, yakinen tanırmış, çok iyi huylu makina olduğunu sööledi :wiinkk:
ikinizinde birbirinizi mutlu edeceği günler yaşamanız dileği ile, hayırlı olsun.

daha büyük resmi varsa kendi üzerinde iken daha iyi olacak sanıyorum HALİT SENİNDE HAYIRLI OLSUN değiştiriyormuşsun bile :silent:

hayırlı uğurlu olsun yeni motorun.fakat motor ufak gözüküyor daha büyük fotografı yokmuydu?

Hayırlı uğurlu olsun. Yeni motor yeni maceralar demek. Biraz fazla olacak, Resmi kontrol edip, düzelte bilirsen iyi olur. Motosikletin daha net görülür. (sanırım resim 800x600)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,
güzel makina
tekerin hep düz bassın
korumalarını giymeyi de sakın ihmal etme...

http://img152.imageshack.us/my.php?image=hpim1303hu8ed8.jpg

iyi dileklerinize çok teşekkürler arkadaşlar , Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin .
selamlar.
not ; büyük resim için üzerine tıklayınız , daha fazla büyütemedim kusura bakmayın.

resim ufacık çıkıyo net görünmüyo ama benim fıstığa sordum kendisinin fabrika bandından arkadaşıymış, yakinen tanırmış, çok iyi huylu makina olduğunu sööledi :wiinkk:
ikinizinde birbirinizi mutlu edeceği günler yaşamanız dileği ile, hayırlı olsun.

teşekkür ederim , benim fıstığa iyi dileklerinizi iletirim ................

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar