Hoş Geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VaScO1925 arkadaş, bide site kullanma kılavuzunu evlere postalayın tam olsun :pr:

VaScO1925 tesekkür ederim
murat evet sıfır aldım fuardan sonra çok beğendim uzun bir arastırmadan sonra karar verip aldım hondanın prestij makinası diyorlar

berna seni kızdırdım galiba ama motorcu olmak demek sadece motora binmek olmadığı bir yasam biçimi olduğu yolda motorun bozulduğu zaman hiç tanımadığın sadece motor kullandığın için sana yardım edecek olan arkadasların olacağını unutma

Son düzenleme:
murat evet sıfır aldım fuardan sonra çok beğendim uzun bir arastırmadan sonra karar verip aldım hondanın prestij makinası diyorlar

berna seni kızdırdım galiba ama motorcu olmak demek sadece motora binmek olmadığı bir yasam biçimi olduğu yolda motorun bozulduğu zaman hiç tanımadığın sadece motor kullandığın için sana yardım edecek olan arkadasların olacağını unutma
Haklısın..:mrgreen:

Önce hayırlı olsun makinan kardeşim..:rendeer:

Pek fazla Honda hakkında bilgim yok ama ufak bir arama yaptım..:)
Gerçektende prestij olarak lanse edilmiş..Güçlü ve kaslı bir meretmiş bu kerata.:cat:

çok tesekkür ederim murat en önemlisi kaza bela gelmesin basımıza sehir içinde kullanacak bi makina değil ve rodajdanmıdır bilmiyorum çok fazla benzin tüketiyo

kızgınlığım; beni kızlar çuvalındaymışım gibi hissettirmenden dolayı. senin bana hissettirdiğin ; motorum bozulduunda kişilerin motorum var diye değil kız olduum için bana yardım edicek olduğunu aksettirmen. sonra tam tersini söylemen. neyse çok önemli değil. motorumu da kendim onarırım yolumu da kendim bulurum

Hoş geldin almışken büyük bir motor al. En büyüğünden. Mesela evin önünüde boşver E-5 e çık son sürat tek teker yap. Ehliyete tecrübeye ve korumalara ihtiyacın yok bunlarla zaman kaybetme derim. (Tersi etkili olmuyor ne yapalım) :(

ama sende çok özür dilemistim tekrar özür dilerim niyetin küstürmek değildi inan ama gerçek motor kullanıcılar bayanmıs erkekmis diye yardım etmez istediğin seyleri sorabilirsin elimizden geldiğince ben kendi adıma yardım etmek isterim bende daha bilgili ve tecrubeli arkadasların da yardım edeceğinden emin olabilirsin

çok tesekkür ederim murat en önemlisi kaza bela gelmesin basımıza sehir içinde kullanacak bi makina değil ve rodajdanmıdır bilmiyorum çok fazla benzin tüketiyo
Normların üstünde yakıt tüketimi yapması makinanızın rodajda olmasından ve tabiki
yolda ağır ilerlemenizden kaynaklanıyordur..(tüm marka ve model için geçerlidir.):)

Yani devirli kullanmak gerekir..(rodaj kullanımı için devir çok önemli):)

Bakımlarını aksatmayın..Birsüre sonra yakıt normale dönecektir kanımca..:wiinkk:

arkadaslar yeni katılan arkadaslar bayan oluncamı ilgi ve alaka oluyo bizdemi bilgi alabilmek icin bayan ismiyle girmemiz gerekiyo bir hafta önce sitenize girdik yeni honda vfr aldım ve kullanan arkadaslar varmı diye msj attım sadece iki arkadasımız cevap verdi

sana kesinlikle katılıyorum bu memlekette tırcı da olsan motorcuda olsan malesef bazı şeyler aynı bu yazıma kızanlar normal birinin mesajıyla bunun gibi mesajların sayısına baksınlar sonra kızsınlar...

dragstar72 niyetim kımseyi elestirmek değildi sonuçta bir avuç insanız birbirimizi uzmemek lazım

inanamıyorum hiç birinize

banadamı :salut: :cherry:

Murat abi el atma olaylarını bıraktım ben artık, özellikle bernacım için yapabilecem bişeiim kalmadı bana tostos dedi :salut: adres bilgilerini bernacım yazarsan özel msj yolu ile ben sana letirim kullanma klavuzunu sorun değil gercektne msninide yazabilirsin:cat:

ne yazıkki bu sitede bazı durumlar motosikletin ve motosiklet tutkusunun önüne geçiyor. Bu benim kendi düşüncem, belkide çoğu yerde bu böyledir. Bilmiyorum. Birisi siteye üye olur başlık açar yada bir topic açar geçer gider. Ama bayan bir arkadaş bir topic açar (önemli önemsiz farketmez) -ki kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın lafım sözüm bu topiğe değil- topic alır başını gider, uzarda uzar. Gerekli gereksiz seviyeli seviyesiz akıııp gider. Neyse, saadete geleyim, bi daha bu siteye girmiycem, motosiklet.net e üye olalı yaklaşık 1 yıl oluyor. İlk başta düşündüğüm, kafamda kurguladığım gibi bir oluşum göremedim. aha diyceksiniz ki güzel şeylerde var, evet tabii ki var ama bu iş bulgur ayıklamaya benzeyince benim hoşuma gitmiyor. bu benim kendi düşüncem. Siteye bir eleştiri olarak kabul edin. Bay bay gençlik.

banadamı :salut: :cherry:

Murat abi el atma olaylarını bıraktım ben artık, özellikle bernacım için yapabilecem bişeiim kalmadı bana tostos dedi :salut: adres bilgilerini bernacım yazarsan özel msj yolu ile ben sana letirim kullanma klavuzunu sorun değil gercektne msninide yazabilirsin:cat:

bak hep senin yüzünden oldu bööle, kapansın konu ok? tanıştık bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar