anaaa vosko berna senin motoruna tostos dedi kalma bu lafın altında :queen:
Tasarruflu bir topic olması dileğiyle
Hoşgeldin [PANKART]Berna [/PANKART]nicki arkadaş.![]()
istemez ben kendime uygun bitane alır binerim senin tostoslara kalmadık :wiinkk: Mimarlık yapıom bu arada
kuyucadısı tostos ne demek :silent::queen:
Bernacım benım tostosu görmek istemisin ¿? :bounce:
kuyucadısı tostos ne demek :silent::queen:
Bernacım benım tostosu görmek istemisin ¿? :bounce:
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Misafiri bilene bir adet tostos sitemizden hediye.. :mrgreen:
@Skull patron forumda...:cyclopsan
Heran kilit gelebilir..![]()
oyyy tos tos 2 tekerlekli yürümeye çalışan ama pırtlayarak yürüyen egzosundan mavi duman çıkaran arada yolda kalan motor ya da arapa demek. (aslında benim uydurduum bi kelime bu ama hep kullanırım)
arkadaslar yeni katılan arkadaslar bayan oluncamı ilgi ve alaka oluyo bizdemi bilgi alabilmek icin bayan ismiyle girmemiz gerekiyo bir hafta önce sitenize girdik yeni honda vfr aldım ve kullanan arkadaslar varmı diye msj attım sadece iki arkadasımız cevap verdi
oyyy tos tos 2 tekerlekli yürümeye çalışan ama pırtlayarak yürüyen egzosundan mavi duman çıkaran arada yolda kalan motor ya da arapa demek. (aslında benim uydurduum bi kelime bu ama hep kullanırım)
arkadaslar yeni katılan arkadaslar bayan oluncamı ilgi ve alaka oluyo bizdemi bilgi alabilmek icin bayan ismiyle girmemiz gerekiyo bir hafta önce sitenize girdik yeni honda vfr aldım ve kullanan arkadaslar varmı diye msj attım sadece iki arkadasımız cevap verdi
Ulen ben müneccim miyim neyim yaw..:mrgreen:Tasarruflu bir topic olması dileğiyle
Hoşgeldin [PANKART]Berna [/PANKART]nicki arkadaş.![]()