ne yazıkki bu sitede bazı durumlar motosikletin ve motosiklet tutkusunun önüne geçiyor. Bu benim kendi düşüncem, belkide çoğu yerde bu böyledir. Bilmiyorum. Birisi siteye üye olur başlık açar yada bir topic açar geçer gider. Ama bayan bir arkadaş bir topic açar (önemli önemsiz farketmez) -ki kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın lafım sözüm bu topiğe değil- topic alır başını gider, uzarda uzar. Gerekli gereksiz seviyeli seviyesiz akıııp gider. Neyse, saadete geleyim, bi daha bu siteye girmiycem, motosiklet.net e üye olalı yaklaşık 1 yıl oluyor. İlk başta düşündüğüm, kafamda kurguladığım gibi bir oluşum göremedim. aha diyceksiniz ki güzel şeylerde var, evet tabii ki var ama bu iş bulgur ayıklamaya benzeyince benim hoşuma gitmiyor. bu benim kendi düşüncem. Siteye bir eleştiri olarak kabul edin. Bay bay gençlik.
sen hep yanlışları ararsan olmaz nebi arkdaşım.. gözünü aç bak güzelliklere, motosikletinle ne güzel geziler yapıyorsun resimlerini inceliyoruz taktir ediyoruz, ama sen sureklı bı yanlıslar arayısı ıcınde olursan mutlaka bulursun. ben yanlıs aramıyorum eger ararsam ısımı gucumu bırakmam gerek..
neyse hayırlı yolculuklar :king:
bak hep senin yüzünden oldu bööle, kapansın konu ok? tanıştık bitti.
üzüyosun ama beni :salut: ne yaptıysam senın için