Hoş Geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyyy tos tos 2 tekerlekli yürümeye çalışan ama pırtlayarak yürüyen egzosundan mavi duman çıkaran arada yolda kalan motor ya da arapa demek. (aslında benim uydurduum bi kelime bu ama hep kullanırım :p)

mrb

arkadaslar yeni katılan arkadaslar bayan oluncamı ilgi ve alaka oluyo bizdemi bilgi alabilmek icin bayan ismiyle girmemiz gerekiyo bir hafta önce sitenize girdik yeni honda vfr aldım ve kullanan arkadaslar varmı diye msj attım sadece iki arkadasımız cevap verdi

oyyy tos tos 2 tekerlekli yürümeye çalışan ama pırtlayarak yürüyen egzosundan mavi duman çıkaran arada yolda kalan motor ya da arapa demek. (aslında benim uydurduum bi kelime bu ama hep kullanırım :p)

bilemedin tos tos tospağa demek :p

ne tarz motosıklet dusunuyorsun? enduro copper race ? vb.. ?

arkadaslar yeni katılan arkadaslar bayan oluncamı ilgi ve alaka oluyo bizdemi bilgi alabilmek icin bayan ismiyle girmemiz gerekiyo bir hafta önce sitenize girdik yeni honda vfr aldım ve kullanan arkadaslar varmı diye msj attım sadece iki arkadasımız cevap verdi

canım kardeşim hatırladııgm kadarıyla ben sana cvp attım ama, ilk konu soru sormussun, ilk önce bır tanısma başlığı aç kendını tanır ve sorunuda iletiver böylece caiz olur, ve konu kıtlenmıs konuyu yanlış yere açmışsın fotograflar bolumune acmıssın baktım ben cvp vermısım ve sana vfr topiğinin linkini vermısım...

Son düzenleme:

Erhan açıklamayı duydun..Yarışma başladı o zaman..:p

@Berna nickli arkadaş; ben bu tostos lafını sitemizde birinden çok duydum.:)

Kendisi şuan "ofline" ama.. :bounce: :wiinkk:

:pale: kendimi kötü hissettim bi an :pale:

Tos tosu öölesine kullanırım bilinmedik bi kelime değil. kullananlar neden olmasın.

Son düzenleme:
Kuyucadısı;

Kilt gelecek dedim ya aha geliyor..Demedi demeyin..

Tasarruflu bir topic olması dileğiyle:p

Hoşgeldin [PANKART]Berna [/PANKART]nicki arkadaş. :)
Ulen ben müneccim miyim neyim yaw..:mrgreen:
Bazen kendimden şüphe ediyorum valla.:p :p :queen:

Sende hoşgeldin kardeşim..:rendeer:
Dediğimiz gibi topicden tasarruf yapıyoruz..:queen:

Evet şimdi alalım sorunuzu.:wiinkk:

Honda vfr mi demiştin.:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin hayırlı olsun :mrgreen:

VaScO1925 nickli arkadasım size tesekkür etmistim zaten sport touring kullananların sayısı cok az ve bununla ilgili sitelerde yok bende sansımı deniyorum sitelerde belki olan arkadaslar varmı diye , berna arkadasım sizden ozur dilerim sizle alakası yoktu sadece dikkat cekebilmekti forum içinde

hoşgeldin holiğan
muratgergerli bu topikte bide tasarruf edersek 10. sayfayı buluruz ayrı tanışma tpiği açması holiğanın daha tasarruflu olur :queen:

evet yeni bir vfr aldım kullanan arkadaslar dan rodajla ilgili bilgi alacaktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar