Hornet 750 çamurluk arayanlar toplansın

F54

o çamurluk amortisöre gidecek çamuru kesmez nc de çok kullanan arkadaşım var
onun yerine arka maşanın tekerle arasına kauçuk malzemeden 15 cm eninde bir parça takarsan daha çok iş görüyor ben nc de öyle yapmıştım
buyrun sizi 4000 tl lik müsriflikten kurtaracak kolay ve ekonomik çözüm

o çamurluk amortisöre gidecek çamuru kesmez nc de çok kullanan arkadaşım var
onun yerine arka maşanın tekerle arasına kauçuk malzemeden 15 cm eninde bir parça takarsan daha çok iş görüyor ben nc de öyle yapmıştım
buyrun sizi 4000 tl lik müsriflikten kurtaracak kolay ve ekonomik çözüm

Ey Zonda, Zonda, Capon, Capon diye güzelleme yapanlar, bakın malınızı görün, millet neler yapmak zorunda kalıyor. Ne şartlarda yürütüyor.

Biz boşuna yerli üretim kullanmıyoruz. :ROFLMAO:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hocalar üretilen ürünün maliyeti, işçiliği vs benim umrumda değil. arka çamurluk için 4 bin lira bence çok fazla. ister altın kaplama olsun ister en adi plastik olsun, ister 1 saatte üretilsin ister 1000 saatte fark etmez. benim için pahalı, bildiğin pahalı.
demek ki siz bu ürünün müşterisi değilmişsiniz. :)
Arkadan sıçrayan çamurun yaratacağı sorun 4bin lira etmiyorsa tabi ki sizin için pahalı kalır. Ben de çamuru çok önemsemezdim, o parça isterse 50TL olsun en son düşüneceğim eklenti olurdu, zaten çoğunlukla kuru havada sürüyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Arkadan sıçrayan çamurun yaratacağı sorun 4bin lira etmiyorsa tabi ki sizin için pahalı kalır. Ben de çamuru çok önemsemezdim, o parça isterse 50TL olsun en son düşüneceğim eklenti olurdu, zaten çoğunlukla kuru havada sürüyorum.
Senin motorda bu parçadan var zaten, daha düşünme bence :ROFLMAO: 💦

Bu arada esas mesaja katılıyorum; kişiye göre gereksiz bir parçaya verilecek her bedel fazla gelir. Bununla birlikte, fiyat konusunda yorum yapmadan önce "Ben yapsaydım kaça satmak isterdim, kaça satarsam zahmetime değerdi?" diye bir hesap kitap yapmak yapmak gerekir; herkesin emeği değerli sonuçta, sadece kendi emeğiniz değil...

Ülkede satışı olmayan bir parça ise kopyalanması bence etik dışı değil, ki çoğu marka zaten tasarımları birbirinden çalıyor.
Keşke birisi de motoru şaseden kaldıran liftleri kopyalayıp uygun fiyata satsa. Ülkede satışı yok diye mahrum mu kalalım? Markalar adam olsun da getirsin kazıklamadan.

Motosikleti
Senin motorda bu parçadan var zaten, daha düşünme bence :ROFLMAO: 💦

Bu arada esas mesaja katılıyorum; kişiye göre gereksiz bir parçaya verilecek her bedel fazla gelir. Bununla birlikte, fiyat konusunda yorum yapmadan önce "Ben yapsaydım kaça satmak isterdim, kaça satarsam zahmetime değerdi?" diye bir hesap kitap yapmak yapmak gerekir; herkesin emeği değerli sonuçta, sadece kendi emeğiniz değil...
Bende var ama olmasaydı da gelen çamur ne kadar rahatsız ediyor ona bakardım, büyük ihtimalle çok rahatszı olmazdım çamurdan.
Geçen haftaki köfte sürüşünde ıslak çamurlu yoldan geçtik arka maşa çamurlanmış hala yıkamadım, öyle parkettim, büyük ihtimalle yıkamam. :)

Çok ihtiyacım yok doğru ancak benim için elzem bi parça da olsa 4 bin lira vermem, pahalı arkadaş pahalı.

Motosikleti
Çok ihtiyacım yok doğru ancak benim için elzem bi parça da olsa 4 bin lira vermem, pahalı arkadaş pahalı.
Neye göre pahalı?
O parçayı fiberglass malzemeden üretmiş, hesap yapın, orjinal plastik ürünü temin edeceksiniz, kalıp hazırlayacaksınız, o kalıptan fiberglass malzemeyi dökeceksiniz, kalıptan ayırıp zımpara boya işi ile uğraşacaksınız, bütün bunları 4bin lira karşılığı uğraşır mısınız?

ne yaparsın yapsın, hangi malzeme kullanırsa kullansın önemli değil.
dediğim gibi, alt tarafı işi su sıçramasını önlemek olan bir aparat için 4 bin lira bence pahalı.

Motosikleti
dediğim gibi, alt tarafı işi su sıçramasını önlemek olan bir aparat için 4 bin lira bence pahalı.
işte sizin için su sıçramasını önlemek o fiyata değmiyormuş demek ki. Ama üretimi maliyetli bir şey.

Bu arkadaş kendince pahalı bulmuş, bulabilir, gayet normal, ben yapılan işçiliğe göre kendimce uygun buldum. Fonksiyoneldir, değildir, gereklidir, değildir bu kişiye göre değişir.

O yüzden ısrarla fikrimizi kabul ettirmeye çalışmanın anlamı yok.

Motosikleti
Hornet 750
Arkadaşlar motoru aldığımdan beri çamurluk mevzusu kafamı kurcalıyordu bende derin bir araştırma yaptım bu konu ile ilgili ve sonunda aradığımı buldum.

Önceki konumda bazi arkadaşlar gp kompozit üzerinden NC'nin çamurluğunda ufak bir kesme biçme işlemi yaparak hornete uydurduklarını görmüştüm videosu vardı YouTube üzerinde, ama benim görüntü olarak pek hoşuma gitmemişti şahsen.

Hornet 750 WhatsApp grubunda bambaşka bir konu konuşurken bir arkadaş dedi ki ben PUİG'in resmi sitesinde satılan hornet 750 arka çamurluğu aldım ve ölçülerini vs alarak kendi kalıbımı çıkardım buna ek olarak PUİG'in orijinal çamurluğu plastik olmasina rağmen ben bu çamurluğu fiberglass malzemden üretiyorum ayrıca yıl sonuna kadar hornet 750 WhatsApp grubunda olan arkadaşlara yine puig sitesinde satılan ön çamurluk uzatma aparatını da hediye veriyorum dedi.

Eğer sizde benim gibi titiz ve takıntılı biriyseniz ve sürekli motorun arka kuyruğunu, amortisörü temizlemek istemiyorsanız benimle iletişime geçerseniz sizi arkadaşa yönlendirebilirim direkt olarak buraya numarasını atmayayım ne olur ne olmaz.

Aşağıya ürünün resimlerini bırakıyorum.

ÖN ÇAMURLUK UZATMA PARÇASI

MT07 için var mı bunlardan? Kaskıma kadar su atıyor yağmurlu havada sürünce ve bu sürme isteğimi mahvediyor

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber

Kesme biçme olmadan takılabilir halini yapmışlar, karşıma çıktı bugün
Şekli şemali ve malzeme kalitesi berbat bunun arkadaşım bundan aldı memnun değil. Civata deliklerini bile doğru düzgün açamamışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar