Hornet 750 çamurluk arayanlar toplansın

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şekli şemali ve malzeme kalitesi berbat bunun arkadaşım bundan aldı memnun değil. Civata deliklerini bile doğru düzgün açamamışlar.
Evet bu tip ürünleri biraz özensiz ve ucuz oluyor GP'nin... NC için olan Givi taklidi arka çamurluk almıştım, basbayağı yamuktu. Çamurluğun merkez ekseni ile tekerleğin merkez ekseni aynı hizaya denk gelmiyordu 5mm civarında bir kayma vardı ve çamurlukla tekerlek arasında 1-1,5cm kadar az bir mesafe olduğu için göze oldukça batıp kötü görünüyordu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Diğer parçalara geçtiğinde haber ver.. Ufaktan almaya başlayalım parçaları... Tamamlandığında toplar motora bineriz...
Çakma makma ama en azından orjinal çakma hondamız olur :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şekli şemali ve malzeme kalitesi berbat bunun arkadaşım bundan aldı memnun değil. Civata deliklerini bile doğru düzgün açamamışlar.
GP nin hangi ürününde montaj uğraştırmıyor ki ?..
Koruma demirlerinin delikleri bile zor denk getiriliyor..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
gpden dio için 1.5 ay koruma demiri beklemiştim burnumdan getirdiler o günden sonra gpnin yanına yaklaşmadım hatta alacağım motorda bakıyorum üzerinde gp varsa almıyorum

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
GP'yi boşuna banlamamış bizim forum. Moderasyon'un bildiği bir şey var.

Bu arada Temu'yu yeniden aktif sayabiliriz.
Tam olarak kesin bir şey yok henüz ortada bu videonun sonucunu bekliyorum

GP'yi boşuna banlamamış bizim forum. Moderasyon'un bildiği bir şey var.

Bu arada Temu'yu yeniden aktif sayabiliriz.
GP'nin gerçekten çoğu ürünü kalitesiz hatta kendi fikrimi söyleyecek olursam %90 ürünü çöp. Hornete geçmeden önce motosikletimde gp'nin yüzükden kaldırma sehpasını kullanıyordum hornet de yüzük takılmadığı için mecbur onu satıp maşadan kaldırma aldım dedim ulan almışken ön kaldırma sehpası da alayım neyse sipariş verdim arka sehpa iyi güzel bir sorun yok ama ön kaldırma sehpasına universal yazmalarına rağmen benim motora uymadı delikler oturmuyor oturmamasını geçtim ilk takarken oturdu sandım motoru kaldırdım tak diye yandan attı sehpa kendini motorun altını çizdi boyasını aldı müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle durumu anlattım nasıl olur efendim uyması lazım bla bla gibi şeyler söyledi dedim bana size video atabileceğim bir numara verin verdiler resimleri videoları attım öyle ikna oldular bir de diyorlarki efendim hasarınız için üzgünüz isterseniz size yenisini gönderebiliriz. What the fuck? Ulan ürün aynı ürün yenisini yollasan ne olacak benim sorunum çözülecek mi yine olmayacak en son çare aldım elime dremeli deliklere girmesi gereken parçayı başladım törpülemeye uzun uğraşlar sonucu oturtmayı başardım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Peki tersten düşünelim; ya yerli ve milli, Sancaktepe sanayisinin gururu GP ürünü doğru üretmişse ama Honda Cb 750 Hornet yamuksa? :)
Çamurluk bu şekilde gözüküyor.

Ön kaldırma sehpasının gireceği yerdeki yuvarlak başlık aşırı büyük o yüzden girmiyor.

Bunlarda motoru kaldırma sehpasına alıp yandan attıktan sonra bıraktığı hasar. Allahtan gözükmeyen bir yerde de her gün görüp kafayı takmıyorum oraya.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Ön kaldırma sehpasının gireceği yerdeki yuvarlak başlık aşırı büyük o yüzden girmiyor.

Bunlarda motoru kaldırma sehpasına alıp yandan attıktan sonra bıraktığı hasar. Allahtan gözükmeyen bir yerde de her gün görüp kafayı takmıyorum oraya.

Bence yine de Japonya'ya bir mail atalım :)

Ehh be dostum be şaka yapıyoruz, üşenmemiş bin tane resim eklemişsin.

Motosikleti
Bence yine de Japonya'ya bir mail atalım :)

Ehh be dostum be şaka yapıyoruz, üşenmemiş bin tane resim eklemişsin.
Saka yaptığını anladım abi onun için atmadim resimleri madem konu hortladı çamurluğu almaya niyetli kişiler görsün diye attım

Motosikleti
arkaya huggerı da taksak çamursuzlaşır mı
Hocam normalde bu kadar çamur olmuyor ben bilerek çamurluğu test etmek için balçık gibi yola girdim 😂 Hugger takarsan hiç sicratmiyor grupta çamurluk + hugger ile kullanan arkadaş var bayağı memnun.

Motosikleti
CB125F

Hornet 500 e olur mu acaba
ön için NC 750 uzatma aldım
Arkaya sıyırıcı henüz test etmedim

bu parça da lazım puig var ama 8.000 TL Yaz kış kullanıyorum motoru arka sele üstüne kadar atıyor

Motosikleti
CB750A
Hocam normalde bu kadar çamur olmuyor ben bilerek çamurluğu test etmek için balçık gibi yola girdim 😂 Hugger takarsan hiç sicratmiyor grupta çamurluk + hugger ile kullanan arkadaş var bayağı memnun.
beraber sürdüyseniz ıslak yolda tutuşu etkiliyor mu peki?
tüm suyu lastiğe hapsetmek doğru gelmiyor.

Çamurluğu öyle bir test etmişsin ki hiç çalışmıyor gibi duruyor. Rakip firmanın adamı çekmiş gibi fotolar

Motosikleti
Honda CBR500R
cbr500r için de var mıdır? leş gibi oluyor orayı temizlemekten gına geldi

Motosikleti
beraber sürdüyseniz ıslak yolda tutuşu etkiliyor mu peki?
tüm suyu lastiğe hapsetmek doğru gelmiyor.

Çamurluğu öyle bir test etmişsin ki hiç çalışmıyor gibi duruyor. Rakip firmanın adamı çekmiş gibi fotolar
Ahahaha sen ne bekliyordun hocam naked motor çamurluğu bu kadar olur tamamen çamuru hiçbir çamurluk kesmez zaten kaldı ki bu sportif bir çamurluk olduğu için touring makinelerinkine nazaran biraz daha kısa kalıyor görüntüden de ödün vermemek için. Eğer kesin sonuç almak istiyorsanız çamurluk + hugger yapacaksınız ki o da benim tercih ettiğim bir şey değil hugger takmam şahsen kötü gözüküyor.

cbr500r için de var mıdır? leş gibi oluyor orayı temizlemekten gına geldi
Yapan var mi bilmiyorum ama bu arkadaşta şimdilik sadece hornet 750 için var. Eğer hornet 500e de uyuyorsa onda da kullanılabilir tabii ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar